Ρώμη: Όρθιος ο υπερασπιστής μετά από δύσκολη μάχη (vids)

Ζωντανός στο παιχνίδι της υπεράσπισης του τίτλου του στη Ρώμη, έμεινε ο Ντανίλ Μεντβέντεφ ο οποίος δυσκολεύτηκε πολύ αλλά ξεπέρασε το εμπόδιο του ανερχόμενου Χαμάντ Ματζέντοβιτς το βράδυ της Δευτέρας.

Ο 28χρονος Ρώσος, παρά τα 10 διπλά λάθη, κατάφερε να συγκροτήσει τον εαυτό του στο 3ο σετ και να φτάσει στη σπουδαία νίκη με 7-6(5), 2-6, 7-5 επί του 20χρονου Σέρβου, παίρνοντας την πρόκριση για τους “16” του Internazionali BNL d’Italia.

Εκεί, το απόγευμα της Τρίτης (17:00GR) θα αντιμετωπίσει τον Τόμι Πολ που

λίγο νωρίτερα κέρδισε 6-4, 6-3 τον Ντόμινικ Κέπφερ.

“Ξεκίνησα καλά το ματς αλλά στη συνέχεια ήρθε ο κατήφορος. Το σερβίς μου δεν ήταν καλό, τα χτυπήματά μου δεν ήταν αρκετά επιθετικά. Σήμερα δεν μπόρεσα να εκπλήξω τον αντίπαλό μου. Σε κάποια φάση σκέφτηκα ότι το τένις μου δεν ήταν αρκετό για να κερδίσω. Οπότε είμαι χαρούμενος που κέρδισα, παρ’ότι δεν έπαιξα το καλύτερό μου. Αύριο θα προσπαθήσω να παίξω καλύτερα” είπε ο Μεντβέντεφ αμέσως μετά.

Ο Ρώσος τελείωσε το ματς με 24 αβίαστα λάθη και 18 winners, με τον Ματζέντοβιτς να παίζει πιο επιθετικά και να υποπίπτει σε 44 unforced erros με 38 winners.

Με τη νίκη αυτή, ο Μεντβέντεφ έχει φτάσει στη φάση των “16” και στα πέντε Masters που έχουν παιχτεί μέχρι τώρα στη σεζόν.

Σε περίπτωση που ξεπεράσει το εμπόδιο του Τόμι Πολ, θα διασταυρωθεί στα προημιτελικά με το νικητή της αναμέτρησης Μπαέζ-Χουρκάτς ενώ επικρατέστερος αντίπαλος του Ρώσου στα ημιτελικά είναι ένας εκ των Τσιτσιπά-Ντε Μινόρ που αγωνίζονται μεταξύ τους στον 4ο γύρο την Τρίτη (20:00GR).

ROME OPEN MEN’S SINGLES DRAW | WOMEN’S SINGLES | OOP (-1h)

The post Ρώμη: Όρθιος ο υπερασπιστής μετά από δύσκολη μάχη (vids) appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα