Ζώδια: Οι ημερήσιες προβλέψεις του Μ. Σαββάτου (04/05)

Αναλυτικά: Κριός

Η μέρα φαίνεται λίγο υποτονική, με τη Σελήνη στο ζώδιο των Ιχθύων να βρίσκεται στον 12ο σου. Ενδέχεται να νιώσεις ότι οι δυνάμεις σου σε εγκαταλείπουν ή απλά να θελήσεις να απομονωθείς για να χαλαρώσεις μέχρι το βράδυ της Ανάστασης. Τα εξάγωνα της Σελήνης με τον Ουρανό και τον Δία από τον 2ο σου θα σε κάνουν πολύ ευαίσθητο και συναισθηματικά ευαίσθητο, και θα εκφράζεις αυθόρμητα τα συναισθήματά σου. Η συνάντηση της Σελήνης με τον Ποσειδώνα είναι ό,τι πρέπει για την σημερινή βραδιά. Θα δείχνεις ευαισθησία στα προβλήματα των άλλων, θα είσαι ευσυγκίνητος και ρομαντικός.

Θα έχεις εξαιρετική διαίσθηση αλλά και την τάση να εξιδανικεύεις τα πάντα, ενώ είσαι από εκείνους που θα νιώσουν βαθιά στην ψυχή τους την έννοια και το μεγαλείο της συγχώρεσης.

Ταύρος

Θα είσαι εξαιρετικά ευαίσθητος στα θέματα που απασχολούν τους φίλους σου, με τη Σελήνη στο ζώδιο των Ιχθύων στον 11ο σου. Με τα εξάγωνα της Σελήνης με τον Ουρανό και τον Δία από τον 1ο σου, θα έχεις καλή και κοινωνική διάθεση, καλοπροαίρετη στάση, κέφι, θα εκπέμπεις ζεστασιά και στοργή και θα εισπράττεις από τους ανθρώπους γύρω σου τα ανάλογα, μην σου πω και στο διπλάσιο. Το βράδυ που θα σχηματιστεί η σύνοδος της Σελήνης με τον Ποσειδώνα στον 11ο σου, θα έχεις τάσεις ονειροπόλησης ενώ το πιθανότερο είναι να επιλέξεις για το βράδυ να βρεθείς με φιλικά πρόσωπα για να περάσεις το βράδυ της Αναστάσεως. Ωστόσο, επειδή θα έχεις ρομαντική διάθεση και παράλληλα ιδεαλιστική, είναι πιθανό να απογοητευτείς από κάποιον φίλο και να δώσεις τόπο στην οργή ένεκα της ημέρας.

Δίδυμος

Με τη Σελήνη στο ζώδιο των Ιχθύων στον 10ο σου, κάποιες επαγγελματικές ή κοινωνικές υποχρεώσεις θα σε κρατήσουν μακριά από το σπίτι και την οικογένεια. Η αλήθεια είναι ότι σήμερα θα σε κουράσουν οι πολλές κοινωνικές υποχρεώσεις, καθώς θα τις αντιλαμβάνεσαι ως ενοχλητικές. Με τα εξάγωνα του Ουρανού και του Δία από τον 12ο σου, ενδέχεται να έχεις ευχάριστες εκπλήξεις από την εξέλιξη κάποιων καταστάσεων και η αποκάλυψη κάποιων μυστικών να σε ωφελήσουν και να σου δώσουν χαρά. Παρόλα αυτά, το βράδυ ενδέχεται να έχεις μελαγχολική διάθεση εξαιτίας της συνόδου της Σελήνης με τον Ποσειδώνα. Εκείνες τις ώρες θα νιώσεις την ανάγκη να απομονωθείς, χωρίς την παρουσία κανενός δίπλα σου. Θα είσαι εξαιρετικά συναισθηματικός και ευαίσθητος και καθόλου αντικειμενικός. Αν βρίσκεσαι με άλλους, φρόντισε να μην εκμεταλλευτούν τις ευαισθησίες σου.

Καρκίνος

Με τη Σελήνη στον ζώδιο των Ιχθύων στον 9ο σου, θα έχεις μια σχετικά χαλαρή ημέρα και θα θελήσεις να ξεφύγεις από την καθημερινότητά σου κάνοντας διαφορετικά πράγματα. Θα έχεις τάση ονειροπόλησης, φιλοσοφική διάθεση, η κοινωνικότητά σου θα είναι αυξημένη, καθώς και η ανάγκη για καλοπέραση, κυρίως τις ώρες που θα σχηματιστούν τα εξάγωνα της Σελήνης με τον Δία και τον Ουρανό από τον 11ο σου. Θα θελήσεις να βρεθείς με κόσμο, ειδικότερα με φίλους και γνωστούς. Ό,τι ανατρέπει το πρόγραμμά σου θα σε εκπλήσσει ευχάριστα και θα προσαρμόζεσαι στις αλλαγές. Το βράδυ που θα σχηματιστεί η σύνοδος της Σελήνης με τον Ποσειδώνα στον 9ο σου, θα εκτελέσεις τα θρησκευτικά σου καθήκοντα θα πας στην εκκλησία από νωρίς και γενικότερα θα είσαι ιδιαίτερα συναισθηματικός και ευσυγκίνητος.

Λέων

Με τη Σελήνη στο ζώδιο των Ιχθύων στον 8ο σου, θα έρθεις σε επαφή με τις πιο κρυφές πτυχές του εαυτού σου και είναι πιθανό η Σταύρωση του Χριστού, η οποία χαρακτηρίζεται ως πράξη αγάπης, να σε γεμίσει με σκέψεις και απορίες για το τι συμβαίνει στη ζωή σου. Αυτές οι σκέψεις θα κορυφωθούν αργά τη νύχτα με τη σύνοδο της Σελήνης με τον Ποσειδώνα στον 8ο σου. Ωστόσο, με τα εξάγωνα της Σελήνης με τον Ουρανό και τον Δία από τον 10ο σου, θα βρεθείς με κόσμο και δεν αποκλείεται να ωφεληθείς, είτε από κάποιο δώρο είτε από κάποια επιπλέον χρήματα που μπορεί να πάρεις από τη δουλειά σου. Πρόσεξε όμως, επειδή θα είσαι συναισθηματικά ευάλωτος, να μην μπερδέψεις την πραγματικότητα με διάφορες αυταπάτες και σενάρια που ενδεχομένως δημιουργείς.

Παρθένος

Με τη Σελήνη στο ζώδιο των Ιχθύων στον 7ο σου, θα είσαι εξαιρετικά συναισθηματικός και ευαίσθητος στις διαπροσωπικές σου σχέσεις. Θα εξαρτηθείς από τη διάθεση, κυρίως του συντρόφου σου, και με τα τετράγωνα της Σελήνης με τον Ουρανό και τον Δία από τον 9ο σου, θα έχεις αρκετά καλή και κοινωνική διάθεση. Γενικά θα κάνεις ό,τι περνά από το χέρι σου για να ικανοποιήσεις τον/την αγαπημένο/η σου προκειμένου να έχεις την αποδοχή του/της. Το πιθανότερο είναι να το παρακάνεις με τη στοργική και δοτική συμπεριφορά σου, χωρίς να το καταλάβεις, και να τον/την «πνίξεις», και στο τέλος να απογοητευτείς που δεν εκτίμησε την προσφορά σου, με τη σύνοδο της Σελήνης με τον Ποσειδώνα. Είναι ημέρα που απόφυγε να το ρίξεις στο δράμα και στα δάκρυα.

Ζυγός

Με τη Σελήνη στο ζώδιο των Ιχθύων στον 6ο σου, θα προσπαθήσεις να εστιάσεις στις υποχρεώσεις της ημέρας, οι οποίες τρέχουν με γοργούς ρυθμούς και πρέπει να τις προλάβεις όλες πριν την Ανάσταση. Με τα εξάγωνα της Σελήνης με τον Ουρανό και τον Δία στον 8ο σου, ενδέχεται να αφήσεις να περάσουν αρκετά στο ντούκου, αφού οι πολλοί περιορισμοί θα σε κάνουν να επαναστατείς. Είναι πολύ πιθανό να προκύψουν κάποιες ευχάριστες και απρόσμενες εξελίξεις στον οικονομικό τομέα. Το βράδυ, όμως, δεν θα έχεις κουράγιο και διάθεση για τίποτα, αφού με τη σύνοδο της Σελήνης με τον Ποσειδώνα το μόνο που θα θέλεις και θα μπορείς να κάνεις είναι να πέσεις στο κρεβάτι σου ξερός και να ξεκουραστείς. Αν πάλι έχεις προσκεκλημένους ή είσαι καλεσμένος κάπου, θα είσαι κομμάτια.

Σκορπιός

Θα έχεις μια αρκετά καλή ημέρα με τη Σελήνη στο ζώδιο των Ιχθύων στον 5ο σου. Θα μπορέσεις να εκφραστείς ελεύθερα και η διάθεσή σου θα είναι άκρως ρομαντική και ερωτική μετά τη “νηστεία” της Μεγάλης Εβδομάδας. Με τα εξάγωνα της Σελήνης με τον Ουρανό και τον Δία από τον 7ο σου, είναι πιθανό να επισημοποιήσεις τη σχέση σου, ή αν είσαι ελεύθερος/η, μπορεί να προκύψει μια νέα ερωτική γνωριμία. Θα υπάρχει αυξημένη κοινωνικότητα και αρκετές επαφές, ενώ πιθανότατα θα επιλέξεις να βγεις έξω για διασκέδαση μετά την Ανάσταση. Το βράδυ που θα σχηματιστεί η σύνοδος της Σελήνης με τον Ποσειδώνα θα είσαι φουλ ρομαντικός/η και θα έχεις την τάση να εξιδανικεύεις τους πάντες και τα πάντα. Αν προκύψει μια νέα γνωριμία, είναι πιθανό να πέσεις γι’ αυτήν σαν ώριμο φρούτο.

Τοξότης

Με τη Σελήνη στους Ιχθύες στον 4ο σου, επιθυμείς τη θαλπωρή του σπιτιού και της οικογένειάς σου, τουλάχιστον για σήμερα. Φροντίζεις να τηρήσεις τα έθιμα και τις παραδόσεις κατάλληλα για την περίσταση, και με τα εξάγωνα της Σελήνης με τον Ουρανό και τον Δία από τον 6ο σου, ασχολείσαι με τις δουλειές και τις υποχρεώσεις του σπιτιού, διατηρώντας ένα ευχάριστο κλίμα στο σπίτι. Παρόλα αυτά, θα βρεις λίγο χρόνο για να αφιερώσεις σε εσένα και να αποφύγεις την ρουτίνα. Το βράδυ, με τη σύνοδο της Σελήνης και του Ποσειδώνα στον 4ο σου, θα είσαι εξαιρετικά τρυφερός/η και στοργικός/η με την οικογένειά σου, έτοιμος/η να τους χαρίσεις την προσοχή σου. Αν έχεις καλεσμένους/ες, θα είσαι άψογος/η, φιλόξενος/η και σχεδόν μητρικός/η με αυτούς.

Αιγόκερως

Με τη Σελήνη στους Ιχθύες στον 3ο σου, θα έχεις διάθεση για κοινωνικότητες και μετακινήσεις. Θα πραγματοποιείς αυξημένες συναλλαγές και δοσοληψίες, ενώ η επικοινωνία μέσω τηλεφώνου και μηνυμάτων θα είναι εντατική. Με τα εξάγωνα της Σελήνης με τον Ουρανό και τον Δία από τον 5ο σου, υπάρχει πιθανότητα για ευχάριστες εξελίξεις στον ερωτικό τομέα ή σχετικά με τα παιδιά σου. Θα δώσεις προσοχή στον ερωτικό/η σου σύντροφο και στα παιδιά σου, ενώ το βράδυ είναι πιθανό να επιλέξεις να βγεις για διασκέδαση. Με τη σύνοδο της Σελήνης και του Ποσειδώνα στον 3ο σου, μπορεί να δυσκολευτείς να διακρίνεις την αλήθεια, επομένως εμπιστεύσου τη διαίσθησή σου.

Υδροχόος

Με τη Σελήνη στους Ιχθύες στον 2ο σου, θα νιώσεις την ανάγκη να επιβεβαιωθείς μέσω των υλικών και συναισθηματικών σου κτήσεων. Παρά την αστάθεια που μπορεί να αισθάνεσαι, με τα εξάγωνα της Σελήνης με τον Ουρανό και τον Δία από τον 4ο σου, θα διατηρείς τη ροή των υποχρεώσεων σου, αλλά και να απολαμβάνεις τις δαπάνες σου για την οικογένεια. Μπορείς να επωφεληθείς από ευχάριστες εκπλήξεις από την οικογένειά σου, ενώ το βράδυ, με τη σύνοδο της Σελήνης με τον Ποσειδώνα στον 2ο σου, είσαι πιθανό να νιώσεις ανασφάλεια σχετικά με τις προσωπικές σου υποθέσεις. Στις δύσκολες στιγμές, είναι σημαντικό να θυμάσαι την αξία και την ενίσχυση που σου προσφέρει η οικογένειά σου.

Ιχθύς

Με τη Σελήνη στο ζώδιο σου και στον πρώτο σου οίκο, η ευαισθησία και η διαίσθησή σου είναι σε υψηλά επίπεδα. Μπορείς να νιώθεις ιδιαίτερα ευαίσθητος έναντι του εαυτού σου, ενώ είναι πιθανό να επιβάλλεις υπερβολικές απαιτήσεις στους άλλους, ιδίως στον αγαπημένο σου. Παρά ταύτα, με τα εξάγωνα της Σελήνης με τον Ουρανό και τον Δία από τον τέταρτό σου σπίτι, θα είσαι πολύ επικοινωνιακός, λαμβάνοντας και αποστέλλοντας μηνύματα και τηλεφωνήματα για να μοιραστείς ευχές και νέα. Ενδέχεται ακόμη να κανονίσεις μια εκδρομή, αν δεν έχεις ήδη φύγει. Το βράδυ, με τη σύνοδο της Σελήνης με τον Ποσειδώνα στον πρώτο σου οίκο, μπορείς να επιδείξεις ευλάβεια και θρησκευτική πίστη παρακολουθώντας την Ανάσταση του Κυρίου. Ωστόσο, θα έχεις την τάση να παραμυθιάζεσαι, γι’ αυτό, αν προκύψει μια νέα ερωτική γνωριμία, κράτα μικρό καλάθι.

Keywords
Τυχαία Θέματα