Τορίνο – Μπολόνια 0-0: “Χ”ωρίς νικητή, παρά τις ευκαιρίες (highlights)

Μέτριο παιχνίδι στο Ολίμπικο του Τορίνο. Ένα ματς που είχε πολλές ευκαιρίες, αλλά δεν είχε νικητή. Μπολόνια και Τορίνο αναδείχτηκαν ισόπαλες χωρίς τέρματα, με αποτέλεσμα να μην αλλάξει η βαθμολογική τους θέση.

Το ματς

Στο πρώτο ημίχρονο οι γηπεδούχοι είχαν τον έλεγχο του παιχνιδιού και βρήκαν την πρώτη τους ευκαιρία στο 18’ με τον Σανάμπρια να σουτάρει από απόσταση βολής, αλλά ο Σκορούπσκι αποσόβησε τον κίνδυνο για την ομάδα του. Στο 38’ ήταν η σειρά των φιλοξενούμενων να απειλήσουν με τον Αεμπίσερ να πετυχαίνει το δοκάρι και στη συνέχεια να μην μπορεί να σκοράρει μετά και

από «ριμπάουντ». Το πρώτο ημίχρονο έληξε με το σκορ να είναι στο μηδέν.

Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε χωρίς αλλαγές στις αρχικές συνθέσεις. Μόλις στα πρώτα λεπτά η Μπολόνια απείλησε με τον πρώτο της σκόρερ, Ζόσουα Ζίρκζει, ωστόσο το σουτ του κατέληξε εκτός εστίας. Στο 60’ η Μπολόνια συνέχιζε να πιέζει με τον Αέμπιστσερ να εκτελεί, όμως το σουτ του δεν ανησύχησε τον Μιλίνκοβιτς-Σάβιτς. Στο 66’ η Τορίνο απείλησε με τον Ίλιτς αλλά ο Σκορούπσκι απέκρουσε με τα πόδια. Στα υπόλοιπα λεπτά του αγώνα δεν άλλαξε κάτι, με τον Σιμόνε Σότσα να σφυρίζει για τελευταία φορά. Τελικό σκορ στο Τορίνο, 0-0.

Την επόμενη αγωνιστική η Τορίνο θα δοκιμαστεί στην έδρα της Ελλάς Βερόνα(12/5, 16:00), ενώ η Μπολόνια θα παίξει στην έδρα της Νάπολι (11/5. 19:00).

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Τορίνο (Ι. Τζούριτς): Β. Μιλίνκοβιτς-Σάβιτς- Μασίνα, Μπουοντζόρνο, Ρ. Ροντρίγκεζ- Μπελανόβα (86’ Β. Λαζάρο), Ρίτσι, Ίλιτς, Βοϊβόντα- Βλάσιτς ( 28’ Λινέτι), Σανάμπρια (78’ Πελέγκρι), Ζαπάτα

Μπολόνια (Τ. Μόττα): Σκορούπσκι- Πόσχ, Λουκούμπι, Καλαφιόρι, Κρίστιανσεν- Φάμπιαν (59’ Ν. Μόρο), Φρόιλερ, Αεμπίστσερ (82’ Κάστρο)- Σαλεμάκερς (69’ Έντγκαρντ), Εντογέ (69’ Ορσολίνι), Ζίρκζει (82’ Ελ Αζουζί)

Keywords
Τυχαία Θέματα