ΑΕΚ: 4 παίκτες που θα μπουν στη βιτρίνα σε περίπτωση απώλειας του τίτλου

Άλλα τα δεδομένα στην ΑΕΚ αν πάρει το πρωτάθλημα, άλλα αν τελικά δεν το καταφέρει. Σε ότι αφορά το οικονομικό σκέλος θα αλλάξουν κάποια πράγματα. Η Ένωση θα μπει πιο ενεργά στη διαδικασία συζητήσεων για πώληση κάποιων εκ των 4-5 παικτών που έχουν πέραση.

Ο Ματίας Αλμέιδα οφείλει να κάνει την αυτοκριτική του και το club να κοιτάξει την επόμενη μέρα. Αυτή θα είναι διαφορετική σε περίπτωση που χαθεί απόψε ο τίτλος οριστικά. Σε ότι αφορά πάντα τις πωλήσεις κάποιων παικτών από το έμψυχο

δυναμικό.

Το ρόστερ της είναι άκρως αρμονικά δομημένο. Εξ ου και η περυσινή επιτυχία με την κατάκτηση του νταμπλ που πρακτικά ανανέωσε την παρουσία σχεδόν όλων. Με την έννοια πως για κάθε θέση (σ.σ.: πλην του αριστερού μπακ) έχει δύο ισάξιες επιλογές! Το λεγόμενο «βάθος» σε πάγκο.

Με άλλα λόγια, η ΑΕΚ έχει ήδη μία αγωνιστική βάση που ανταποκρίνεται στον ανταγωνισμό και στις υποχρεώσεις σε Ελλάδα και Ευρώπη. Μόνο που φέτος το project δεν έβγαλε και την ανάλογη αποτελεσματικότητα. Ειδικά σε περίπτωση που σήμερα χαθεί το πρωτάθλημα αυτομάτως θα ανοίξει ο ασκός του Αιόλου.

Ποιοι παίκτες της ΑΕΚ θα μπουν βιτρίνα

Η ΑΕΚ βάσει του μεταγραφικού πάρε-δώσε σε ολάκερη την σεζόν έχει μπει «μέσα» σχεδόν 15 μύρια! Συνάμα, η τελευταία φορά που έκανε ένα deal της προκοπής ήταν του Βασίλη Μπάρκα στην Σέλτικ με 4 εκατ. ευρώ πριν 4 καλοκαίρια. Κοινώς, το club οφείλει να ανοίξει ορίζοντες και να αποκτήσει μία έμμεση μορφή selling club. Λέξη που συζητιέται εσχάτως πολύ έντονα στα γραφεία της «Opap Arena». Δουλειά που έχουν αναλάβει ο Παναγιώτης Κονέ με τον Ράντοσλαβ Κουχάρσκι δίχως ακόμη το ανάλογο success/development.

Ας τα βάλουμε κάτω: Λιβάι Γκαρσία, Ελίασον, Σιμάνκσι και Μουκουντί είναι 4 ονόματα που έχουν έντονη πέραση στη διεθνή αγορά και συνάμα σε περίπτωση που εμφανιστούν τα ανάλογα ποσά η ΑΕΚ φαντάζει ανοιχτή να συζητήσει το ενδεχόμενο πώλησής τους. Μία ομάδα δεν μεγαλώνει μόνο μέσα από το νέο της γήπεδο, τις αγωνιστικές της επιτυχίες, τις ευρωπαϊκές της πορείας, τα έσοδα της από χορηγούς, αλλά και από την έντονη δράση της στο μεταγραφικό παζάρι.

Το μεγαλύτερο transfer record στην ιστορία της ΑΕΚ ήταν η πώληση του Μπάρκα στην Σέλτικ.Από το «πάρε-δώσε» της φετινής σεζόν η νταμπλούχος Ελλάδας είναι ζημιωμένη με 15 «χαρτιά».

ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ, ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ!

Γεράσιμος Μανωλίδης για το sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα