Super League 1: Ο ΠΑΣ Γιάννινα πήρε μαζί του την Κηφισιά – Νίκησαν και σώθηκαν Βόλος και Παναιτωλικός

Το θρίλερ τελείωσε! Μία αγωνιστική πριν το φινάλε των πλέι άουτ μάθαμε την ομάδα που αποχαιρετά τη Super League 1 μετά τον ΠΑΣ Γιάννινα.

Στη Super League 2 μαζί με τους Ηπειρώτες θα παίζει του χρόνου η Κηφισιά. Άξια της μοίρας της από τη στιγμή που έχασε από τον τελευταίο και υποβιβασμένο ΠΑΣ Γιάννινα με 2-3 στην Καισιαριανή.

Την ίδια ώρα τόσο ο Παναιτωλικός όσο και ο Βόλος

έπαιρναν τρίποντα με 1-0. Οι Αγρινιώτες σε ένα ματς που είχε ένταση και πολλές φάσεις, λύγισαν τον Ατρόμητο, ενώ οι Θεσσαλοί με ένα πέναλτι που σηκώνει μεγάλη συζήτηση έκαμψαν την αντίσταση του Πανσερραϊκού.

Έτσι οι δύο επαρχιακές ομάδες θα συνεχίσουν στην κορυφαία κατηγορία. Ο Παναιτωλικός ενδεχομένως να ήταν και ο καλύτερος από τους τρεις που πάλεψαν μέχρι τώρα. Το έδειξε και με τον Ατρόμητο. Ναι μεν δέχτηκε φάσεις και θα μπορούσε σε τουλάχιστον δύο περιπτώσεις να ισοφαριστεί από τους Βέργο και Κούντε, αλλά κράτησε απαραβίαστη την εστία του και με το τέρμα του Ταμπίντζε πήρε το πολυπόθητο τρίποντο.

Στο φινάλε αποβλήθηκε κιόλας ο Γεωργιανός, όπως είχε γίνει νωρίτερα Και με τον Κούντε. Αποβολή είχαμε στις καθυστερήσεις και στο Πανθεσσαλικό. Εκεί το ματς το έκρινε ο Γκαρσία από την άσπρη βούλα με ένα πέναλτι-χέρι που είδε ο ρέφερι Ζαμπαλάς και επέμεινε παρά την αντίθετη άποψη του VAR.Έγινε και ένα ματς στην Τρίπολη. Πέρα από τους οπαδούς των δύο ομάδων δύσκολα θα ενδιέφερε άλλον, αφού Αστέρας και ΟΦΗ ήξεραν πως θα ήταν απίθανο να μη συνεχίσουν στη Super League 1. Ο Αλάγκμπε άνοιξε το σκορ στο 12′, ο Τοράλ είχε δοκάρι δύο λεπτά μετά και στη συνέχεια ο Παλάσιος μία σημαντική στιγμή για το 2-0. Δοκάρι είχε και ο Ισέκα στο 24′ και η ισοφάριση ήρθε στο 53′ με αυτογκόλ του Γκρόζντανις. Στη συνέχεια «έσβησε» το ματς.

Τέλος, στην Καισαριανή η Κηφισιά προηγήθηκε με τρομερό φάουλ του Νίνη, ισοφαρίστηκε από τον Ροσέρο και ενώ πίεζε και είχε δοκάρια και ευκαιρίες, δέχτηκε το 1-2 από τον Μπεγκάλα. Με πέναλτι του Οζέγοβιτς στο 81′ έφερε το ματς στα ίσα και στις καθυστερήσεις ο Ροσέρο «χτύπησε» ξανά για το τελικό 2-3.

Αντώνης Τσιράκης για το sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα