Survivor 14-5: Δε θέλει τους Τούρκους η Δαλάκα στις ασυλίες – Τι άλλο έδειξε το trailer!

Survivor 14-5: Αρκετά προβλήματα έχει φέρει στους Κόκκινους του Survivor, η προσθήκη των Τούρκων παικτών στις ασυλίες.

Συγκεκριμένα, ο Γιώργος Λιανός στην αρχή της εβδομάδας, ξεκαθάρισε ότι οι Τούρκοι παίκτες θα έρθουν για να βοηθήσουν μέχρι το τέλος του ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ και να ενισχύσουν τις ομάδες.

Ωστόσο μετά τις δύο σερί ήττες που γνώρισαν οι Κόκκινοι, φαίνεται ότι η Κατερίνα Δαλάκα, δε θέλει οι ασυλίες να παίζονται με τους Τούρκους μαζί.

Συγκεκριμένα, στο trailer

που μας έδωσε το κανάλι, λέει ξεκάθαρα ότι θα τους προτιμούσε στα άλλα αγωνίσματα και φυσικά στα έπαθλα, αλλά όχι όταν κρίνεται κάτι τόσο σημαντικό.

Ακόμα και αν όπως γνωρίζουμε, στις δύο πρώτες εβδομάδες δε θα υπάρχει καμία αποχώρηση από το παιχνίδι επιβίωσης.

Κόντρα σε αυτό πάντως είναι ο Σταμάτης, που κατηγορεί την Κατερίνα Δαλάκα ότι δεν της αρέσει να χάνει και βρίσκει δικαιολογίες στους παίκτες από την Τουρκία.

Survivor 14-5: Ποιος θα πάρει την τρίτη ασυλία;

Σίγουρα το αγώνισμα της ασυλίας, αποκτά νέο ενδιαφέρον μετά από όλες αυτές τις δηλώσεις, με τις δύο ομάδες να αγωνίζονται νύχτα.

Οι Κόκκινοι θέλουν να σπάσου το… ρόδι και να πάρουν την πρώτη τους νίκη, ενώ οι Μπλε να συνεχίσουν ακάθεκτοι την πορεία τους, ακόμα και χωρίς την Σταυρούλα Χρυσαειδή, που σας αποκαλύψαμε ότι αποχώρησε λόγω τραυματισμού.

Εμείς ήδη σας έχουμε αναφέρει την πρώτη ισχυρή εκτίμησή μας και όπως ξέρετε, σπάνια πέφτουμε έξω, αλλά ας περιμένουμε και το οριστικό.

Δείτε το trailer του Survivor:

Δανάη Τριανταφυλλίδου για το sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα