Survivor 15-5: Με τρομερή συγκίνηση αποχαιρέτησε η Σταυρούλα – Σπόντες από τους Τούρκους για τη φυγή της!

Survivor 15-5: Ένα πολύ συγκινητικό επεισόδια είχαμε το βράδυ της Τρίτης στο Survivor, που ωστόσο και πάλι την κατάλληλη στιγμή ξέφυγαν τα πράγματα.

Συγκεκριμένα, η Σταυρούλα  Χρυσαειδή επέστρεψε στην παραλία, προκειμένου να αποχαιρετήσει συμπαίκτες και αντιπάλους και να αποχωρήσει από το ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ.

Όπως σας είχαμε αποκαλύψει, η απόφαση της ήταν οριστική, αφού δεν μπορούσε να ξεπεράσει τον τραυματισμό της και πήρε ένα πολύ μεγάλο ποσό και πλέον γυρίζει στην Ελλάδα.

Το

αντίο της ήταν πραγματικά συγκινητικό, ενώ δεν παρέλειψε να δώσει και τις προβλέψεις της για τον μεγάλο νικητή του Survivor.

Για την ίδια, οι δύο καλύτεροι παίκτες είναι ο Φάνης και ο Γκιουλέκας και ανάμεσα σε αυτούς θα παιχτεί το φετινό βραβείο.

Ωστόσο όλα αυτά έπρεπε να μπουν στην άκρη γιατί είχαμε την τρίτη ασυλία της εβδομάδας, που και αυτή είναι πολύ σημαντική, παρότι δεν έχουν αποχώρηση.

Survivor 15-5: Σπόντες από τους Τούρκους για τη Σταυρούλα – Στους Μπλε η νίκη!

Ο Γιώργος Λιανός αφού υποδέχτηκε τους παίκτες, θέλησε να ενημερώσει και τους Τούρκους για την αποχώρηση της Σταυρούλας, λέγοντας ότι έφυγε λόγω τραυματισμού.

Εκεί πήραν το λόγο η Nagihan και η Nefise, οι οποίες τόνισαν ότι ο λόγος που έφυγε ήταν γιατί είχε ψυχολογικά θέματα, επειδή είχε απέναντί της την Κατερίνα Δαλάκα.

Κάπου εκεί οι δύο ομάδες έπρεπε να διαλέξουν τους Τούρκους συμπαίκτες τους και άρχισαν τις σκληρές μάχες σε ένα αρκετά απαιτητικό αγώνισμα.

Οι παίκτες πάλεψαν πραγματικά με όλες τις δυνάμεις τους και όπως σας είχαμε αποκαλύψει οι Μπλε καταφέρνουν να πάρουν τη μεγάλη νίκη και οι Κόκκινοι, λένε ξεκάθαρα ότι οι Έλληνες παίκτες φταίνει για την ήττα και όχι οι Τούρκοι.

Survivor 15-5: Σε απόγνωση οι Κόκκινοι – Τι θα βγάλει η κάλπη!

Μετά το αγώνισμα, οι δύο ομάδες βρέθηκαν στην παραλία και σχολίασαν και πάλι το αποτέλεσμα, με τους Κόκκινους να βρίσκονται σε απόγνωση, λέγοντας ότι πλέον η ήττα γίνεται συνήθεια.

Ενώ ψάχνουν να βρουν το τρόπο που θα αλλάξουν αυτή την κατάσταση, γιατί η ομάδα δεν μπορεί να αντέξει άλλο αρνητικό αποτέλεσμα.

Η ώρα του συμβουλίου δεν άργησε να έρθει εκεί που ο Γιώργος Λιανός μίλησε για όσα έγιναν και την κατάσταση που επικρατεί πλέον σε Κόκκινους και Μπλε.

Φυσικά οι Κόκκινοι που γνώρισαν ακόμα μία ήττα θα έπρεπε να δώσουν ξανά έναν παίκτη τους, που θα ακολουθήσει τη Δώρα και τον Χριστόφορο και όπως σας είχαμε αποκαλύψει αυτός ήταν Γιώργος Παπαχαραλάμπους!

Δανάη Τριανταφυλλίδου για το sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα