Survivor Στατιστικά 14-5: Αυτός ο παίκτης αποχωρεί με βάση τους αριθμούς

Survivor Στατιστικά 14-5: Η 19η εβδομάδα του Survivor αλλάζει τις ισορροπίες με αγωνίσματα Ελλάδας-Τουρκίας με αντίκτιπο στα στατιστικά.

Το ριάλιτι του ΣΚΑΙ έχει αλλάξει ριζικά, καθώς πλέον οι ασυλίες είναι απόρροι μικτών αγώνων Ελλάδας-Τουρκίας.

Κάτι που έχει ενοχλήσει την Κατερίνα Δαλάκα, η οποία δεν θέλει Τούρκους στις ασυλίες.

Έχει δίκιο βέβαια, καθώς δεν εξαρτάται αποκλειστικά η νίκη ή η ήττα από τις προσπάθειες των παικτών. Διότι με μόλις τρία ή τέσσερα run στο best-of ή στο flag, δεν είναι απόλυτα δίκαιο.

Παρόλα

αυτά, η Δαλάκα παραμένει δεύτερη στα στατιστικά. Δεν έχουν διαφοροποιηθεί και πολύ οι επιδόσεις μετά το πρώτο αγώνισμα ασυλίας Ελλάδα-Τουρκία.

Αυτό που προσφέρεται για συζήτηση είναι η ουρά της βαθμολογίας. Γιώργος Π., Σταμάτης και Χριστόφορος είναι οι χειρότεροι παίκτες στατιστικά, με τον τελευταίο να φλερτάρει με την αποχώρηση.

Θα δούμε όμως πότε θα είναι αυτή, καθώς η αποχώρηση της Σταυρούλας ίσως αλλάξει τον προγραμματισμό. Παρεμπιπτόντως, αυτό το ΥΠΕΡΟΓΚΟ ποσό πήρε από την παρουσία της στο σόου επιβίωσης.

Ό,τι και να γίνει πάντως, ο Χριστόφορος αποτελεί το μεγάλο φαβορί για να φύγει! Είναι ο χειρότερος παίκτης και αν κάποιος επιλέξει τους κρίκους ως τελικό στόχο, τότε θα χαιρετήσει.

Δεύτερο φαβορί για αποχώρηση είναι είτε ο Σταμάτης, είτε ο Γιώργος, αναλόγως και ποιος θα χάσει στην 3η Ασυλία. Ωστόσο, ο Σταμάτης είναι πραγματικός μαχητής και το έχει με τα αγωνίσματα αποχώρησης.

Survivor Στατιστικά 14-5: Οι επιδόσεις μετά από 84 επεισόδια

Τα στατιστικά όπως διαμορφώνονται μετά το επεισόδιο 84 στην 13 Μαΐου 2024.

Νίκες/Ήττες απο ατομικά αγωνίσματα

Νίκες/Ήττες απο αγωνίσματα συνεργασίας του παίκτη στον στόχο

Στον πίνακα πλέον συμπεριλαμβάνεται και η 02/05/2024 στο μικτό έπαθλο με τους Τούρκους. #SurvivorGR pic.twitter.com/octP7xcFL7

— Critcobain (@_Critcobain_) May 14, 2024

Δανάη Τριανταφυλλίδου για το sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα