ΑΕΚ – ΠΑΟΚ, η ΚΕΔ στη μέση και οι παράπλευρες απώλειες στη διαιτησία!

Διαιτησία: ΑΕΚ και ΠΑΟΚ σε ρήξη. Οι υποψήφιοι για τις εκλογές της ΕΠΟ, οι ξένοι της ΚΕΔ και οι πίνακες.

ΑΕΚ και ΠΑΟΚ κάποτε ήταν σύμμαχοι. Ο Μαρινάκης

έκανε αναφορά στον ΠΑΟΚ και ο Κούγιας μετά την ήττα του Ολυμπιακού στη Τούμπα, ευχήθηκε να πάρει ο ΠΑΟΚ το πρωτάθλημα. Εντάξει είμαστε; Και κάπου εδώ ξεκινάει το πρόβλημα που φτάνει μέχρι την διαιτησία.

Το καλοκαίρι έχει εκλογές στην ΕΠΟ. Ο Γκαγκάτσης δεν έχει δηλώσει ακόμα υποψηφιότητα. Η ΑΕΚ πάλι κρατάει κλειστά τα χαρτιά της αλλά η δράση φέρνει αντίδραση και δεν αποκλείεται να προκύψει και δεύτερος υποψήφιος. ΑΕΚ και ΠΑΟΚ οδηγούνται, με τα έως τώρα δεδομένα στα… χαρακώματα και η διαιτησία στη μέση. Και κάπως έτσι θα προκύψουν και οι… παράπλευρες απώλειες.

Ο ΠΑΟΚ θέλει να φύγουν οι δύο Σουηδοί. Φρόιντφελντ και Λίντμπεργκ. Οι «σύμμαχοι» της ΑΕΚ στο Πάρκο, θέλουν να παραμείνουν. Ο πρώτος έχει συμβόλαιο, αλλά με χαμηλή ρήτρα αν τον τελειώσει η ΕΠΟ. Οπότε τα λεφτά δεν είναι πρόβλημα.

Και επειδή στην Ελλάδα είμαστε, τα σκάγια θα πάρουν και διαιτητές. Κάποιους δεν τους θέλει η ΑΕΚ, άλλους δεν τους θέλει ο ΠΑΟΚ. Και όσο και να το… ξεχειλώσεις, δεν υπάρχει σημείο επαφής.

Τώρα να μπούμε στη διαδικασία να πούμε ονόματα; Φέτος αν και της υπάρχουσας κατάστασης, το θέμα με τους πίνακες θα τραβήξει (θα βγουν μετά τις εκλογές) υπάρχουν κάποια δεδομένα. Πέρα από εκείνους που δεν πήγαν καλά, υπάρχουν φαβορί και αουτσάιντερ που θα παίξουν για να αποχωρήσουν το καλοκαίρι.

Ο Βάτσιος ανέβηκε αλλά δεν έδειξε πολλά πράγματα. Ο Ματσούκας πήρε δεύτερη ευκαιρία αλλά άργησε να ρολάρει. Ο Ζαμπαλάς τα χάλασε στο τέλος. Ο Τσαγκαράκης πρέπει να παραπέμφηθηκε, αν όχι σε όλα, στα περισσότερα ματς που σφύριξε. O Γκορτσίλας έμπλεξε αλλά είναι ΕΠΣ Μακεδονίας. Ο Τσιμεντερίδης επίσης λίγα πράγματα αλλά ΕΠΣ Κοζάνης. Ο Ανδριανός επίσης πολλές παραπομπές, αλλά ως πρωτοεμφανιζόμενος ίσως πάρει δεύτερη ευκαιρία, όπως και οι περσινοί.

Θα είναι έκπληξη αν προκύψει αποχώρηση/υποβιβασμός εκτός της προαναφερθείσας λίστας.

Νίκος Μαρκάτος για το sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα