Αυτός ο παίκτης «κάηκε» – Δεν θα συνεχίσει στον Ολυμπιακό

Στον Ολυμπιακό περιμένουν τον τελικό του Conference League πως και πως. Ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ κοιτάζει και την επόμενη σεζόν. Ο Ισπανός τεχνικός δήλωσε άλλωστε πως πρέπει να μειωθεί το ρόστερ. Υπάρχει παίκτης που «κάηκε» με την εικόνα του.

Από τη στήλη εδώ λέγαμε για την ανατροπή που έχει κάνει ο Ομάρ Ριίτσαρντς στο status του. Αφορμή ήταν η τελευταία εικόνα του στην

Αγγλία. Στον ημιτελικό του Conference League απέναντι στην Άστον Βίλα. Είχαν προηγηθεί κι άλλες συμπαθητικές εμφανίσεις. Πάνω από όλα όμως, ο Άγγλος αριστερός μπακ έδειχνε να αφήνει πίσω του το «μία μέσα, δύο έξω». Φευ!

Στη ρεβάνς με την Άστον Βίλα ο Ολυμπιακός τον είχε ανάγκη. Ο Ορτέγκα ήταν στα πιτς. Έπαιζε σερί ο Αργεντινός μπακ, λογικό ήταν να έβγαζε έναν τραυματισμό. Ο Ρίτσαρντς είχε ακόμα μία ευκαιρία να δείξει πως μπορεί αν βγει μπροστά. Όχι μόνο δεν μπόρεσε να είναι έτοιμος στο παιχνίδι με την αγγλική ομάδα, αλλά ούτε στα δύο επόμενα. Απέναντι σε ΠΑΟΚ και ΑΕΚ.

Αν και κόντρα στην Ένωση θα μπορούσε να παίξει. Ωστόσο, ο Μεντιλίμπαρ έκρινε πως δεν υπάρχει λόγος να πάρει το ρίσκο. Άλλωστε, ο Αποστολόπουλος άρπαξε την ευκαιρία από τα μαλλιά.

Ο Ρίτσαρντς επανήλθε τελικά στο παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό. Ανοησία το πέναλτι που δίνει την ευκαιρία στους πράσινους να ανοίξουν το σκορ, αναιμική η παρουσία του. Ο συνδυασμός αγωνιστικής αφέλειας (ώρες ώρες) και της ευπάθειας στους τραυματισμούς έκαναν τον Ολυμπιακό να δει την κατάσταση καθαρά. Το report λέει πως επί της ουσίας δεν υπάρχει αναπληρωματικός πίσω από τον Ορτέγκα. Μπορούμε να το διαβάσουμε και αλλιώς.

Γιατί όχι… ένας Αποστολόπουλος (ή ο ίδιος ο Αποστολόπουλος) στη θέση του κάποιου δανεικού από τη Νότιγχαμ. Σε κάθε περίπτωση, Ρίτσαρντς, είχαμε…

ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΧΩΡΙΣ ΡΙΣΚΟ ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ!

Διαβάστε τη στήλη Agent Greek στο e-Sportime εντελώς ΔΩΡΕΑΝ ΕΔΩ!

Κάντε εγγραφή και διαβάστε καθημερινά δωρεάν την ηλεκτρονική έκδοση της Sportime e-εφημερίδα ΕΔΩ 

Agent Greek για το sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα