Αστέρας Τρίπολης: Η παραμονή του Ράσταβατς αναστατώνει τα αποδυτήρια

Ο Αστέρας Τρίπολης εδώ και πολύ καιρό το ξεκόβει στο θέμα του προπονητή. Δεν έχει λογική βάσει των αποτελεσμάτων, αλλά στηρίζει τον Μίλαν Ράσταβατς.

Πολλοί ήταν αυτοί που εξέφρασαν αντιρρήσεις για την παραμονή του Σέρβου κόουτς. Ωστόσο, υπήρχε ένας που τον ήθελε πολύ και το πάλεψε μέχρι τέλους. Αυτός ήταν ο Γιώργος Μποροβήλος, ο οποίος σταδιακά βρήκε συμμάχους.

Κάπως έτσι αυτοί που είναι πέριξ των αφεντικών, πλάσαραν κατά το δοκούν την κατάσταση. Το αποτέλεσμα ήταν να λήξει τ θέμα του προπονητή. Ο Αστέρας Τρίπολης θα συνεχίσει

ως έχει. Τουλάχιστον σε πρώτη φάση.

Γιατί την επόμενη σεζόν η ανοχή δεν θα είναι αντίστοιχη. Εάν οι Αρκάδες συνεχίσουν να μην παίζουν βάσει του ρόστερ τους και των χρημάτων που δίνουν, όλα θα αλλάξουν.

Αστέρας Τρίπολης: Διαφωνούν στα αποδυτήρια

Ο Ράσταβατς έχει συγκεκριμένες αρετές. Σε ποδοσφαιρικό επίπεδο παρουσιάζει ομάδες που ξέρουν τι ζητούν. Δεν μπλέκουν, αλλά δεν κάνουν και το παραπάνω. Δεδομένου ότι στην Τρίπολη το παν πια είναι η παραμονή στην κατηγορία, ο Σέρβος τουλάχιστον βγάζει μία σιγουριά.

Ωστόσο, έχει και ένα ακόμη προσόν για τον τρόπο λειτουργίας των ιδιοκτητών. Δεν φέρνει αντιρρήσεις. Δεν ζητάει, δεν αντιδράει, δεν λέει όχι. Όλα αυτά είναι κομβικά για να μακροημερεύσει κάποιος σε αυτό το κλαμπ.

Από εκεί και πέρα, η χειμερία νάρκη των τελευταίων τριών μηνών δεν πέρασε απαρατήρητη. Σύνολο 35 ματς, μόλις 11 νίκες! Γι’ αυτό ακόμη και τα αφεντικά είχαν διάσταση απόψεων για το μέλλον του. Εν τέλει, βγήκε «λευκός καπνός»! Μόνο που η παραμονή έφερε έντονο προβληματισμό στα αποδυτήρια. Σε πολλούς δεν είναι αρεστός ο Ράσταβατς και ειδικά στα Ελληνόπουλα.

Λευτέρης Παυλίδης για το sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Αστέρας Τρίπολης, Ράσταβατς,asteras tripolis, rastavats