Διαιτησία: Οι πίνακες που πάνε για Αύγουστο και οι υποψήφιοι για άνοδο στη Super League!

Διαιτησία: Πρώτα ο νέος πρόεδρος της ΕΠΟ και μετά οι πίνακες. Οπότε πάμε για Αύγουστο. Υποψήφια για άνοδο η Tσιοφλίκη.

Προς τα τέλη Ιουλίου δρομολογούνται οι εκλογές της ΕΠΟ και συγκεκριμένα στις 22 του μήνα. Ακόμα δεν ξέρουμε πόσα θα είναι τα μπλοκ, αν θα υπάρχει ένας υποψήφιος (Γκαγκάτσης) ή θα προκύψει και δεύτερος μετά

τη ρήξη στις σχέσεις ΑΕΚΠΑΟΚ. Η όλη διαδικασία θα επηρεάσει και τους πίνακες διαιτησίας.

Δεν πρόκειται να βγουν από όποια ΚΕΔ και να υπάρχει, πριν εκλεγεί ο νέος πρόεδρος της Ομοσπονδίας. Οπότε πάμε για αργότερα από πέρσι που είχαν ανακοινωθεί στις 20 Ιουλίου. Καλό Αύγουστο δηλαδή. Κάποιοι δεν θα πάνε διακοπές από το άγχος τους.

Διαιτησία: Για Super League η Τσιοφλίκη!

Με τα έως τώρα δεδομένα, αν και είναι όλα ρευστά εξαιτίας των επικείμενων εκλογών στην Ομοσπονδία, πάμε για 3-4 αλλαγές στον πίνακα διαιτητών της Super League 1. Το έχουμε γράψει εδώ και καιρό. Όπως επίσης και για τους αδύναμους «κρίκους». Όπως και οτι ο Αντρέας Βλάχος πάντα με τα όσα ισχύουν σήμερα, είναι το μεγάλο φαβορί για να πάρει τη μια θέση που θα ανοίξει.

Από εκεί και πέρα, η υπάρχουσα ΚΕΔ σκέφτεται ως 4η προσθήκη να ανεβάσει την Μάχη Τσιοφλίκη. Η οποία βραβεύθηκε ως η καλύτερη διαιτητής της Super League 2. Οι πιθανότητες είναι πάρα πολλές πάντως. Είναι κάτι που έχει στο μυαλό της εδώ και πάρα πολύ καιρό η Επιτροπή Διαιτησίας.

Νίκος Μαρκάτος για το sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα