Τελικός Κυπέλλου: Φραπάρ επίσημα και βρήκαμε και τον 4ο!

Τελικός Κυπέλλου: Η Στεφανί Φραπάρ θα σφυρίξει το βράδυ του Σαββάτου στο Πανθεσσαλικό το ΠαναθηναϊκόςΆρης. 4ος ο Διαμαντόπουλος προς επιβεβαίωση του Sportime.

Aν και διέρρευσε μέρες πριν, άσχετα αν ακούστηκαν άσχετα ονόματα πριν (Μαρτσίνιακ, Σιδηρόπουλος) που το Sportime έγραψε οτι δεν ήταν ποτέ επιλογές,  η ΚΕΔ επιβεβαίωσε τις πληροφορίες και όπως ανακοινώθηκε

και επισημα στην ιστοσελίδα της ΕΠΟ, η Γαλλίδα Στεφανί Φραπάρ θα είναι η πρώτη γυναίκα που θα σφυρίξει τελικό Κυπέλλου Ελλάδας. Παρόλο που έπεσε στο τραπέζι η σκέψη να αντικατασταθεί μετά την διαρροή, αλλά τελικά η Επιτροπή δεν άλλαξε το πλάνο της.

Η ελίτ γαλλίδα διαιτητής που όπως πάλι είχε αποκαλύψει το Sportime, είχε συμφωνήσει εξ αρχής όταν ο τελικός Κυπέλλου είχε οριστεί για τις 18 Μαϊου όπως αρχικά είχε προγραμματιστεί δέχθηκε να διευθύνει τον τελικό όπου Παναθηναϊκός και Άρης θα διεκδικήσουν το τρόπαιο το βράδυ του Σαββάτου (25/5, 20.30) στο Πανθεσσαλικό και στην νέα ημερομηνία.

Το Sportime είχε αποκαλύψει οτι το «ναι» της Φραπάρ είχε «κλειδώδει» εδώ και μέρες, ενώ για τον 4ο είχε προβλέψει πως θα ήταν ενας εκ των Παπαπέτρου, Διαμαντόπουλου και επιβεβαιώθηκε αφού ο Αρκάς θα είναι το ελληνικό στοιχείο της διαιτητικής ομάδας του τελικού, μαζί με τον Ψάρρη που θα είναι ο AVAR.

Βοηθοί της Φραπάρ θα είναι οι Tερσεμπρού και Τορεγκρόσα και VAR ο επίσης Γάλλος Γενανουί.

Παρατηρητής διαιτησίας το μέλος της ΚΕΔ, Ελένη Λαμπαδαρίου, «σειρά» της Φραπάρ στην UEFA.

Νίκος Μαρκάτος για το sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα