Γιάννης Ζουγανέλης: Τι είπε για την κατάσταση του Δημήτρη Σταρόβα!

Στο νοσοκομείο συνεχίζει να βρίσκεται ο Δημήτρης Σταρόβας και ο Γιάννης Ζουγανέλης μίλησε για τα νεότερα της υγείας του πολύ καλού του φίλου.

Για όποιον δε γνωρίζει, ο αγαπητός ηθοποιός και τραγουδιστής, υπέστη πριν από λίγες μέρες εγκεφαλικό επεισόδιο και μεταφέρθηκε άμεσα στο νοσοκομείο.

Σύμφωνα με τα όσα αναφέρει ο Γιάννης Ζουγανέλη, στην εκπομπή «Super Κατερίνα», η κατάσταση της υγείας του φαίνεται ότι είναι καλύτερη.

«Με έναν γιατρό που μίλησα μου είπε ότι πάει καλά και τα φάρμακα

λειτουργούν, γιατί υπάρχουν άλλοι ασθενείς με εγκεφαλικά που τα φάρμακα δεν τους πιάνουν. Έγραψε σήμερα το όνομά του, έχει ένα θέμα με την ομιλία», τόνισε.

Ενώ στη συνέχεια πρόσθεσε: «Οι γιατροί, να ξέρετε, καλά κάνουν και δεν λένε πράγματα για να ενθαρρύνουν. Λένε την αλήθεια. Ελπίζω, λοιπόν, τάχιστα να ξαναείναι κοντά μας. Πονάω πολύ, πάρα πολύ τον τελευταίο καιρό με ανθρώπους που φεύγουν, με ανθρώπους που ασθενούν και δεν ξέρω… είναι ένα θέμα αυτό. Μάλιστα, για όλους τους ανθρώπους και για όσους έχεις συνεργαστεί ακόμα περισσότερο».

Τέλος ανέφερε ότι: «Εννοείται πως θα πάω να τον δω (σ.σ. τον Δημήτρη Σταρόβα), αλλά μου είπε η σύντροφός του η Άννα πως δεν είναι τώρα η κατάλληλη στιγμή. Το καλό είναι να τον δω αφού βγει. Δεν φαίνεται ο Σταρόβας, αλλά είναι ευσυγκίνητο παιδί».

Δανάη Τριανταφυλλίδου για το sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα