Κώστας Τσιμίκας: Θα γίνει και αυτό;

20:29 4/5/2024 - Πηγή: Sportime

Τον τελευταίο καιρό η Λίβερπουλ έχει την τιμητική της. Πολλά τα προς συζήτηση θέματα. Ανάμεσα σε αυτά και ο Κώστας Τσιμίκας.

Λίγες μέρες πριν οι Άγγλοι έριξαν βόμβα για το μέλλον του. Η έγκυρη στα θέματα των Μέρσεϊσαϊντερς «Liverpool Echo» έκανε μία πρώτη εκτίμηση για το ποιοι είναι πιθανό να αποχωρήσουν στο τέλος της σεζόν μαζί με τον Γιούργκεν Κλοπ.

Ένα από τα πρώτα ονόματα της σχετικής λίστας ήταν ο Κώστας Τσιμίκας. Πολλοί είναι οι αμφίβολοι εν όψει της νέας σεζόν και μέσα σε αυτούς και ο Έλληνας αριστερός μπακ.

Ακολουθούν τρεις

αγώνες για τη Λίβερπουλ. Πρώτα αυτός με την Τότεναμ στο «Άνφιλντ», μετά το εκτός έδρας ματς με την Άστον Βίλα και φινάλε εντός έδρας με τη Γουλβς. Εκεί η Λίβερπουλ θα παίξει για τελευταία φορά υπό τις οδηγίες του Κλοπ.

Λέτε να γίνει και αυτό; Να μην πάρει χρόνο συμμετοχής σε κανένα ματς ο «Τσίμι»; Μέσα στο 2024 έχει ένα 90λεπτο στο 3-0 επί της Σαουθάμπτον στο Κύπελλο. Βασικός είχε παίξει και στο 0-3 με την Αταλάντα και είχε γίνει αλλαγή στο ημίχρονο.

Όσο για το πρωτάθλημα; Ο Τσιμίκας μετά τον τραυματισμό του με την Άρσεναλ έχει παίξει τρεις φορές και όλες ελάχιστα. Ένα λεπτό με την Μπέρνλι στ 3-1, έξι λεπτά με τη Νότιγχαμ Φόρεστ στο 0-1 και άλλο τόσο στην ήττα με 2-0 από την Έβερτον.

Λευτέρης Παυλίδης για το sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα