Κούγιας: «Άρης και Λαμία δούλοι της ΑΕΚ – Να το πάρει ο ΠΑΟΚ»

Σε μία δήλωση που σηκώνει συζήτηση προχώρησε ο Αλέξης Κούγιας. Ο εκ των αντιπροέδρων της ΠΑΕ Ολυμπιακός εξαπέλυσε επίθεση στην ΑΕΚ και τόνισε πως θέλει να πάρει το πρωτάθλημα ο ΠΑΟΚ!

Στην ουσία ο Αλέξης Κούγιας επιβεβαίωσε ότι υπάρχει δίαυλος επικοινωνίας ανάμεσα σε Ολυμπιακό και ΠΑΟΚ,

όπως είχε αποκαλύψει η στήλη X-Ray.

Συγκεκριμένα δήλωσε: «Υπάρχουν ομάδες όπως ο Άρης και η Λαμία που ουσιαστικά λειτουργούν ως δούλοι για άλλες ομάδες. Σακατεύουν τους παίκτες του Ολυμπιακού, του ΠΑΟΚ, κοιτάξτε την σύνθεση του Άρεως απέναντι στην ΑΕΚ, την σύνθεση της Λαμίας, δεν έχω ξανακούσει ημίχρονο να διαρκεί μισή ώρα.

Για αυτό λέω ότι ο ΠΑΟΚ δικαιούται, όπως και ο Ολυμπιακός, να περηφανεύεται ότι παίζει ένα κανονικό πρωτάθλημα, έναν κανονικό κύκλο play off εν αντιθέσει με την ΑΕΚ που παίζει φιλικά. Ο ιδιοκτήτης του Ολυμπιακού δήλωσε ότι κόντρα σε αυτή την ΕΠΟ και κόντρα σε αυτή την κυβέρνηση θα κατακτήσει το Κύπελλο Ευρώπη.

Θα ήθελα να ακούσω από τον Κύριο Σαββίδη και τον κύριο Γκαγκάτση. Το ποδόσφαιρο είναι ένα κοινωνικό αγαθό. Θα πρέπει να ξεβρωμίσει αυτή η κατάσταση, θα τους καλέσουμε και για μάρτυρες. Εν πάση περίπτωση, συγχαρητήρια στον ΠΑΟΚ, ας πάρει το πρωτάθλημα ο ΠΑΟΚ μια καθαρή ομάδα και όχι τα κατακάθια του ποδοσφαίρου».

Λευτέρης Παυλίδης για το sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα