Ο Μεντιλίμπαρ έστειλε μήνυμα στον Μασούρα…

Ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ δεν έδωσε δεύτερη ευκαιρία στον Γιώργο Μασούρα. Αλλαγή στο ημίχρονο σε τελικό τίτλου κόντρα στον ΠΑΟΚ. Ο Ολυμπιακός έχασε το παιχνίδι και τη μάχη για το πρωτάθλημα της Super League και μένει να φανεί στα επόμενα ματς αν χάθηκε και η εμπιστοσύνη στον Έλληνα μεσοεπιθετικό.

Πολλές είναι οι ευκαιρίες που έχει πάρει ο Γιώργος

Μασούρας στη βασική ενδεκάδα. Ο Ζέλσον Μαρτίνς είναι «γυάλινος». Ο Κώστας Φορτούνης θέλει συχνά ανάσες και ο Ντάνιελ Ποντένσε με τα φεγγάρια του. Επιπρόσθετα, ο Πορτογάλος έχει ένα στυλ παιχνιδιού που απαιτεί περισσότερη ξεκούραση. Οι κούρσες εντός αγώνα, τα πολλά χτυπήματα που δέχεται…

Με άλλα λόγια, ο Γιώργος Μασούρας έχει βρει πολλές φορές τον δρόμο προς την ενδεκάδα του Ολυμπιακού. Ενδεχομένως να είναι ο μόνος παίκτης που επί Μεντιλίμπαρ δεν έχει δείξει πολλά πράγματα. Το αδιάκοπο pressing είναι το μόνο που τον σώζει. Γενικώς, στο παιχνίδι χωρίς να έχει την μπάλα στα πόδια ο Ολυμπιακός είναι σχεδόν… τέλειος. Όσο καλός είναι όμως σε αυτό, τόσο κακός είναι με την κατοχή να είναι στους «ερυθρολεύκους».

ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ, ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ!

Ο Μασούρας με Μεντιλίμπαρ…

Σκοράρει πλέον σπάνια, δημιουργεί ακόμα λιγότερο και κάνει και… λάθη. Από ένα δικό του, όταν προσπάθησε να κάνει ντρίμπλα αντί για πάσα, προήλθε το ξεκίνημα του γκολ του ΠΑΟΚ. Οι σέντρες (με το αριστερό βέβαια όλες), απογοητευτικές. Το κάθετο παιχνίδι του, ανύπαρκτο. Αυτός ήταν που συγκέντρωσε τις περισσότερες παρατηρήσεις από τον προπονητή του.

Ο Μεντιλίμπαρ δεν το σκέφτηκε καθόλου. Στο ημίχρονο ο Γιώργος Μασούρας έμεινε στα αποδυτήρια. Έλληνας παίκτης παρακαλώ. Με άλλα λόγια, αυτός που ήξερε καλύτερα από πολλούς συμπαίκτες του ποιο ήταν το διακύβευμα στην Τούμπα.

Πριν λίγες εβδομάδες, το να μην ανανεώσει ο Ολυμπιακός με τον Γιώργο Μασούρα φάνταζε ολέθριο σφάλμα. Ακόμα πιθανώς να είναι. Διότι, η αξία του είναι δεδομένη. Ωστόσο, σε σχέση με τους έτερους Έλληνες τους οποίους τελειώνει το συμβόλαιό τους και το ίδιο το club μοιάζει να έχει δεύτερες σκέψεις. Θα παίξει ρόλο και η στάση του Μεντιλίμπαρ στο τέλος της σεζόν, αλλά για την ώρα δεν μοιάζει ζεστός…

Γεράσιμος Μανωλίδης για το sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Μεντιλίμπαρ, Μασούρα…,mentilibar, masoura…