Λαμία: Σε αυτή τη χώρα το ψάχνει ο Βόκολος – Όλα ανοιχτά

17:47 4/5/2024 - Πηγή: Sportime

Στον αυτόματο πάει η Λαμία το τελευταίο χρονικό διάστημα. Υπάρχει στάση πληρωμών και ο Πανουργιάς Παπαϊωάννου είναι άφαντος.

Τον ψάχνουν οι ποδοσφαιριστές για να πάρουν κάνα φράγκο, αλλά η κλήση τους προωθείται. Στο περίμενε και ο Λεωνίδας Βόκολος. Αβέβαιο το μέλλον του. Οι δύο πλευρές έκαναν μια κουβέντα αλλά δεν τα βρήκαν. Για την ακρίβεια προέκυψε ένα θεματάκι οικονομικής φύσεως. Εάν δεν κάνει πίσω είτε η Λαμία είτε ο Έλληνας τεχνικός, θα έχουμε διαζύγιο.

Προς το παρόν ο Βόκολος δίνει προτεραιότητα στην ομάδα της Φθιώτιδας όσον αφορά στο μέλλον του, αλλά δεν θα περιμένει και εσαεί τον ιδιοκτήτη. Πρόσφατα είπε δημοσίως πως πρώτα θα μιλήσει με τη Λαμία και μετά με τους υπόλοιπους. Και οι πληροφορίες αναφέρουν πως θα έχει νέα συζήτηση με τους ανθρώπους της ομάδας μετά το τέλος του πρωταθλήματος.

Μόνο που ταυτόχρονα κάνει και μία πρώτη έρευνα αγοράς εκτός συνόρων για παν ενδεχόμενο. Τελευταία έχει ανοίξει ένας δίαυλος επικοινωνίας με την γειτονική Ιταλία. Μάνατζερ που έχει πρόσβαση στην γειτονική χώρα του έχει ήδη κάνει τον πρόλογο για ομάδα που αγωνίζεται, όχι στην πρώτη κατηγορία εννοείται, και αναμένει το παρασύνθημα για το αν τελικά θα προχωρήσει για να την κάνει στο εξωτερικό. Όχι που θα κάτσει να σκάσει!

Λευτέρης Παυλίδης για το sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα