Με αλλαγές η ενδεκάδα του Ραζβάν Λουτσέσκου για το ματς του ΠΑΟΚ με τον Παναθηναϊκό

Ο ΠΑΟΚ υποδέχεται τον Παναθηναϊκό σήμερα (15/5, 20:00) στο ντέρμπι της 9ης αγωνιστικής της Super League, με τον Ραζβάν Λουτσέσκου να προχωράει σε αλλαγές στη βασική ενδεκάδα.

Ο Δικέφαλος θέλει τη νίκη κόντρα στους «Πράσινους», προκειμένου να παραμείνει σε τροχιά πρωταθλήματος, αφού με συνδυασμό αποτελεσμάτων μπορεί να φτάσει στην κατάκτηση.

Το απουσιολόγιο είναι λευκό όμως υπάρχει κίνδυνος

να γεμίσει, αφού αρκετοί παίκτες είναι στο όριο καρτών.

Ο Ρουμάνος τεχνικός προχώρησε σε τέσσερις αλλαγές στο αρχικό σχήμα σε σχέση με το ματς κόντρα στον Ολυμπιακό, αφού Γιάννης Κωνσταντέλιας, Αντρίγια Ζίβκοβιτς, Στέφαν Σβαμπ και Ζόαν Σάστρε βρίσκονται στον πάγκο.

Πιο συγκεκριμένα, ο Κοτάρσκι κάθεται κάτω από τα δοκάρια, με τους Μπάμπα, Κεντζιόρα, Κουλιεράκη και Όττο να αποτελούν την τετράδα της άμυνας. Μεϊτέ και Οζντόεφ είναι το δίδυμο στη μεσαία γραμμή, ενώ Τάισον, Μουργκ και Ντεσπόντοφ βρίσκονται πίσω από τον Μπράντον Τόμας που είναι στην κορυφή για τον Δικέφαλο.

#Starting11 Η αρχική 11άδα της ομάδας μας για το ντέρμπι κόντρα στον Παναθηναϊκό στο γήπεδο της Τούμπας #PreGame #PamePAOKARA #PAOKPAO #FightBack #StoiximanSuperLeague #stoiximan #playoffs #slgr #varagons @Stoiximan pic.twitter.com/f0IxBMTysM

PAOK FC (@PAOK_FC) May 15, 2024

ΠΑΟΚ – Παναθηναϊκός: Οι ενδεκάδες

ΠΑΟΚ: Κοτάρσκι, Κεντζιόρα, Κουλιεράκης, Μπάμπα, Όττο, Μεϊτέ, Οζντόεφ, Τάισον, Μουργκ, Ντεσπόντοφ, Μπράντον Τόμας

Στον πάγκο οι: Ζ. Ζίβκοβιτς, Σάστρε, Βιεϊρίνια, Μιχαηλίδης, Σβαμπ, Κωνσταντέλιας, Μάρκος Αντόνιο, Α. Ζίβκοβιτς και Σαμάτα

Παναθηναϊκός: Λοντίγκιν, Κώτσιρας, Αράο, Γεντβάι, Χουάνκαρ, Πέρεθ, Τσέριν, Μπακασέτας, Μαντσίνι, Μπερνάρ, Σπόραρ

Στον πάγκο οι: Ντραγκόφσκι, Βαγιαννίδης, Ζέκα, Λημνιός, Μλαντένοβιτς, Γερεμέγεφ, Παλάσιος, Βιλένα και Ακαϊντίν

Μάριος Σταμπουλής για το sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα