Νίκος Γαβαλάς: «Δώρο ζωής για τους απόντες και τους παρόντες ο τελικός του Conference»

Μία πολύ συγκινητική ανάρτηση έκανε ο Νίκος Γαβαλάς, μετά την τεράστια πρόκριση που πέτυχε ο Ολυμπιακός και θα αγωνιστεί στον τελικό του Conference League.

Ο Διευθυντής Επικοινωνίας της, ΠΑΕ Ολυμπιακός, άνοιξε την καρδιά του και μίλησε για τα συναισθήματα του, αλλά και τα όσα έγιναν τη φετινή χρονιά.

Μίλησε για τη χαρά

που έζησαν οι Ολυμπιακοί και αρκετοί Έλληνες φίλαθλοι, ενώ αφιέρωσε με τον τρόπο του την πορεία αυτή, τους απόντες, τους παρόντες και στις επόμενες γενιές.

Νίκος Γαβαλάς: Δείτε την ανάρτηση του!

«Κάνοντας πρωταθλητισμό, άπαντες έχουν την ίδια επιθυμία: να νικήσουν για να πετύχουν. Στην πορεία της διαδρομής της ζωής, ωστόσο, αξίζει περισσότερο από όλα η συνέπεια και η επιμονή να εργαστείς σκληρά και μεθοδικά, ώστε να υλοποιήσεις την επιθυμία σου.

Με αυτά τα “υλικά” ο οργανισμός του Ολυμπιακού προσφέρει χαρά όχι μόνο στους οπαδούς μας, αλλά και σε πολλούς Έλληνες οι οποίοι εμπνεύστηκαν από την υπέρβαση που ονειρεύτηκε και πίστεψε σε αυτήν ο κ. Βαγγέλης Μαρινάκης. Η πορεία έως τον τελικό του UEFA Europa Conference League είναι ένα δώρο… ζωής για τους απόντες, τους παρόντες, αλλά και τις γενιές που θα ακολουθήσουν».

View this post on Instagram

A post shared by Nikos Gavalas (@nikosgavalas_)

Στέλιος Ανδρικάκης για το sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα