Ο απολογισμός των «μαχών» Λουτσέσκου – Τερίμ – Επιβεβαιώθηκαν όσα είπε ο Μιρτσέα;

Στην Τούμπα βρέθηκε ο γνωστός Ρουμάνος προπονητής, Μιρτσέα Λουτσέσκου προκειμένου να παρακολουθήσει διά ζώσης το μεγάλο ντέρμπι του ΠΑΟΚ κόντρα στον Παναθηναϊκό για την 9η και προτελευταία αγωνιστική των play off της Super League.

Εκεί, είχε την ευκαιρία να δει τον γιο του, Ραζβάν Λουτσέσκου να επικρατεί με το ευρύ 4-1 του Φατίχ Τερίμ, ενός προπονητή που ο 78χρονος τεχνικός

έχει τεθεί αντιμέτωπος ουκ ολίγες φορές στη γειτονική μας Τουρκία.

Μιρτσέα Λουτσέσκου: Είδε από κοντά τον Ραζβάν να επιβεβαιώνει όσα είχε πει για τον Τερίμ

Μάλιστα, ήταν από τους πρώτους που κλήθηκε να σχολιάσει την προ ολίγων μηνών ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας του Παναθηναϊκού από τον Τούρκο προπονητή.

Πιο συγκεκριμένα, είχε πει πως  δεν νομίζει πως ο γιός του θα χάσει από τον Φατίχ Τερίμ στις αναμετρήσεις στις οποίες θα τεθούν αντιμέτωποι.

«Νίκησα τον Τερίμ στα ντέρμπι που δώσαμε στην Τουρκία και οδήγησα την Μπεσίκτας στην κατάκτηση του πρωταθλήματος. Τώρα ο Τερίμ είναι αντίπαλος του γιού μου, Ραζβάν Λουτσέσκου. Δεν νομίζω πως θα χάσει κάποιο παιχνίδι εναντίον του».

Πλέον και με τις αναμετρήσεις του ΠΑΟΚ με τον Παναθηναϊκό για τη φετινή σεζόν να έχουν ολοκληρωθεί, μπορεί να γίνει και ο όποιος απολογισμός για το αν ο Μιρτσέα Λουτσέσκου είχε δίκιο.

Ειδικότερα, πέντε ήταν οι συναντήσεις ανάμεσα σε Ραζβάν Λουτσέσκου και Φατίχ Τερίμ. Μια για την κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος της Super League, δύο για την ημιτελική φάση του Κυπέλλου Ελλάδας και άλλες δύο για τη διαδικασία του μίνι πρωταθλήματος των play off.

Τα νούμερα φαίνεται να επιβεβαιώνουν τον πατέρα του τεχνικού των ασπρόμαυρων που μέτρησε 4 νίκες και μόλις 1 ήττα απέναντι στον Τούρκο συνάδελφο του.

Αξιοσημείωτο δε, είναι πως σε αυτά τα πέντε ντέρμπι, ο ΠΑΟΚ σκόραρε 11 φορές ενώ ο Παναθηναϊκός 6.

Αναλυτικά τα αποτελέσματα των μαχών Λουτσέσκου – Τερίμ:

Για την κανονική διάρκεια της Super League:

ΠΑΟΚ – Παναθηναϊκός 2-1

Για το Κύπελλο Ελλάδας:

ΠΑΟΚ – Παναθηναϊκός 0-1

Παναθηναϊκός – ΠΑΟΚ 1-2 (νικητής αγώνα ο ΠΑΟΚ, πρόκριση του Παναθηναϊκού στα πέναλτι)

Για τα Play off:

Παναθηναϊκός – ΠΑΟΚ 2-3

ΠΑΟΚ – Παναθηναϊκός 4-1

Χρήστος Μαγγίνας για το sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα