Ο παράδεισος των κυριών επόμενα επεισόδια: Η Αμαλία ανακαλύπτει πως η Βικτώρια απέδρασε

20:19 1/5/2024 - Πηγή: Sportime

Ο παράδεισος των κυριών επόμενα επεισόδια: Ο Παράδεισος των κυριών φέρνει τη μία ανατροπή μετά την άλλη όπως σας έχουμε εξασφαλίσει στα δικά μας «Ο Παράδεισος των κυριών spoiler» με τα οποία σας ενημερώνουμε για όλα όσα θα γίνουν στα επόμενα επεισόδια.

Η σειρά του Alpha συνεχίζει να σαρώνει την τηλεθέαση παρά την καθημερινή προβολή της την ώρα που η Βικτώρια καταφέρνει να το σκάσει από τη φυλακή, σοκάροντας του πάντες.

Ο παράδεισος των κυριών επόμενα επεισόδια: Η Αμαλία ανακαλύπτει πως η Βικτώρια απέδρασε

Ο Σίμος θέλει όσο τίποτε

άλλο να τον συγχωρέσει η Αμαλία και να ξεχάσει την άσχημη στιγμή που έχασε τον έλεγχο και τη χτύπησε.

Έτσι λοιπόν δέχεται τον όρο που του θέτει να πουλήσουν τον «Παράδεισο» στον Ντίνο και στη συνέχεια να μαζέψουν τα πράγματά τους και να μετακομίσουν μόνιμα στο εξωτερικό και συγκεκριμένα στο Παρίσι.

Την επόμενη κιόλας μέρα, ο Σίμος ανακοινώνει την απόφασή του στον Ντίνο και εκείνος χαίρεται ιδιαίτερα. Όμως είναι βέβαιος πως κάτι έχει συμβεί με την Αμαλία για να φτάσει ο εχθρός του σε αυτό το σημείο.

Καθώς οι δύο άντρες συζητούν για τη διαδικασία που πρέπει να ακολουθηθεί, ο Ντίνος λέει στον Σίμο πως είναι σίγουρος ότι εκείνος κρύβεται πίσω από τον εμπρησμό και την ολική καταστροφή του «Ολύμπια».

Φυσικά, ο άντρας το αρνείται κατηγορηματικά και περνάει στην αντεπίθεση Κατηγορώντας τον Ντίνο πως τρέφει ακόμα συναισθήματα για την Αμαλία. Μάλιστα, του ξεκαθαρίζει πως ό,τι κι αν κάνει η κοπέλα είναι μόνο δική του και σύντομα θα κάνουν μια νέα αρχή μακριά του.

Τα λόγια του εξοργίζουν τον Ντίνο, ο οποίος χάνει τον έλεγχο και χτυπά ει με δύναμη τον Σίμο στο πρόσωπο. Οι δύο άντρες πιάνονται στα χέρια εξαπολύοντας απειλές ο ένας εναντίον του άλλου και ο Βύρωνας, που είναι παρών, παλεύει να τους χωρίσει.

Όταν ύστερα από ώρα τα καταφέρνει και αφού ο Σίμος αποχωρεί από τον «Παράδεισο», ξεσπάει κατά του Ντίνου λέγοντάς του πως δεν έπρεπε να αντιδράσει με αυτόν τον τρόπο. Αντίθετα, θα έπρεπε να μείνει ψύχραιμος και να είναι συγκαταβατικός ώστε να τελειώνει μια και καλή με τον Σίμο!

Όμως ο Ντίνος δεν δίνει καμία σημασία στα λόγια του και είναι βέβαιος πως κάτι έχει συμβεί με την Αμαλία και για αυτόν τον λόγο ο Σίμος δέχτηκε να του παραχωρήσει το ποσοστό του μαγαζιού. Την ίδια στιγμή, η Δωροθέα παρατηρεί το σημάδι στο πρόσωπο της Αμαλίας και υποψιάζεται πως για αυτό ευθύνεται ο γιος της.

Όμως η κοπέλα το αρνείται και στη συνέχεια συναντάει τη μητέρα της. Τότε, ο Χρήστος τούς λέει πως ο Σίμος απείλησε με όπλο τόσο εκείνον όσο και τη Στέλλα. Η Μιράντα και η Αμαλία προβληματίζονται και θορυβούνται ιδιαίτερα.

Έτσι, η τελευταία πηγαίνει και βρίσκει τον σύζυγό της ζητώντας του αμέσως εξηγήσεις, ενώ μέσα της αρχίζει και αμφιβάλλει για το ποιον έχει πραγματικά δίπλα της. Κι ενώ συμβαίνουν όλα αυτά, η Βικτώρια με τη βοήθεια του Δημοσθένη φοράει μια περούκα και καταφέρνει να αποδράσει από τη φυλακή.

Η γυναίκα είναι ευχαριστημένη που το σχέδιό της ολοκληρώθηκε με επιτυχία. Όμως, σύντομα, εκείνη που ανακαλύπτει την από δρασή της είναι η Αμαλία, η οποία πηγαίνει στη φυλα- κή για να τη δει. Έτσι, σε λίγο όλοι μαθαίνουν πως η γυναίκα το έσκασε και σοκάρονται!

Ο Σωτήρης υποψιάζεται αμέσως τον Δημοσθένη και δίνει εντολή στους αστυνομικούς να εντοπίσουν άμεσα και να συλλάβουν τη Βικτώρια. Εν τω μεταξύ, αδιαφορία του Σίμου για την κατάσταση που έχει δημιουργηθεί ύστερα απ’ αυτό που έκανε η Βικτώρια προκαλεί στην Αμαλία μεγάλο εκνευρισμό και ακόμη μεγαλύτερη καχυποψία προς το πρόσωπό του.

Όταν επισκέπτεται τον «Παράδεισο», όμως, για να μιλήσει στη Μιράντα, δεν της αποκαλύπτει τίποτε απ’ όλα αυτά. Αντιθέτως, την πιέζει να φύγουν όλοι μαζί για το Παρίσι. Κι ενώ η γυναίκα δέχεται να ακολουθήσει την κόρη της, ο Ντίνος καταφέρνει και μένει για λίγο μόνος του με την Αμαλία και την πιέζει να του πει τι πραγματικά έχει συμβεί με τον Σίμο…

Δείτε το trailer από το επόμενο επεισόδιο:

Διαβάστε όλες τις εξελίξεις για τη σειρά «ο Παράδεισος των Κυριών» και για όλες τις αγαπημένες σας σειρές στο mediatime.gr.

Διαβάστε επίσης:

Ο Παράδεισος των κυριών επόμενα επεισόδια: Πάνε να σκοτώσουν τον Ρένο μέσα στο κελί – Ελεύθερη η Γεωργία

Ο Παράδεισος των κυριών επόμενα επεισόδια: Ο Μεμάς στα πόδια του Νοτόπουλου για να μην πει τίποτα στην αστυνομία

Survivor 2024 spoiler 1-5: Θέλει να αποχωρήσει ο Θοδωρής Τουρκογιώργος;

Δανάη Τριανταφυλλίδου για το sportime.gr.

Keywords
Αναζητήσεις
o paradeisos ton kyrion
Τυχαία Θέματα