Ο Σκαραβαίος: Όσα θα δούμε στο τελευταίο επεισόδιο στον ALPHA

Χαμός για τη νέα σειρά του ALPHA, o Σκαραβαίος, μια αστυνομική υπόθεση μυστηρίου ελληνικής παραγωγής του 2024 η οποία θα συγκλονίσει στο τελευταίο επεισόδιο της.

Αποτέλεσε ένα από τα πλέον δυνατά χαρτιά του καναλιού με φόντο την μάχη που γίνεται για την τηλεθέαση, με το σενάριο να είναι γραμμένο από την Ευτυχία Γιαννάκη ενώ η σειρά είναι σε σκηνοθεσία του Σταύρου Στάγκου.

Ο Σκαραβαίος: Όσα θα δούμε
στο τελευταίο επεισόδιο στον ALPHA

Στο τελευταίο επεισόδιο της καθηλωτικής σειράς του τηλεοπτικού σταθμού ALPHA, θα δούμε να έρχονται κυριολεκτικά και μεταφορικά τα πάνω κάτω.

Μετά την απώλεια του Αρχηγού ο Σκαραβαίος και η ομάδα του επιστρέφουν στη δράση γυρεύοντας απαντήσεις σε μια ιστορία που μοιάζει πολύ μεγαλύτερη από τους ίδιους.

Η ώρα της τελικής αναμέτρησης πλησιάζει για όλους και κανείς δεν θα βγει αλώβητος από αυτή την ιστορία, ειδικά ο Σκαραβαίος που θα αναγκαστεί να αναμετρηθεί με τους δαίμονες του οικογενειακού του παρελθόντος και το δικό του σκοτάδι προκειμένου να οδηγηθεί στη λύτρωση.

Τα κλειστά στόματα ανοίγουν και το παρελθόν επιστρέφει γυρεύοντας απαντήσεις σε ένα μυστήριο κεκλεισμένων των θυρών, όπου τίποτα δεν είναι όπως αρχικά φαίνεται και τίποτα δεν μένει ίδιο μετά τις σαρωτικές αποκαλύψεις που έρχονται στο φως, αποδεικνύοντας ότι η αλήθεια έχει τόσες εκδοχές, όσες και τα βλέμματα που πέφτουν πάνω της.

Δείτε το trailer από το επόμενο επεισόδιο της σειράς που αναμένεται να προβληθεί τη Δευτέρα στις 22:40:

Δανάη Τριανταφυλλίδου για το sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα