Ο ΠΑΟΚ θα έχει το κεφάλι του ήσυχο αν ο Μιχαηλίδης «ντυθεί» Κουλιεράκης

Το κεντρικό αμυντικό δίδυμο Κουλιεράκης – Κεντζιόρα αποτέλεσε εγγύηση για τον ΠΑΟΚ καθ΄όλη τη διάρκεια της σεζόν, όμως στον «τελικό» με τον Άρη, ο Μιχαηλίδης θα είναι αυτός που θα πρέπει να μπει στα παπούτσια του Χανιώτη σέντερ μπακ.

Ένα παιδί από τα σπλάχνα του δικεφάλου του βορρά μένει εκτός και ένα άλλο μπαίνει στην εξίσωση για τον ΠΑΟΚ στο Κλεάνθης Βικελίδης.

Η κίτρινη κάρτα που αντίκρισε

ο Κωνσταντίνος Κουλιεράκης στην αναμέτρηση κόντρα στον Παναθηναϊκό (4-1), στερεί από τον Έλληνα στόπερ τη συμμετοχή του σε ένα παιχνίδι που είναι ικανό να δώσει τον τίτλο του πρωταθλητή στον ΠΑΟΚ.

Ο ΠΑΟΚ θα έχει το κεφάλι του ήσυχο αν ο Μιχαηλίδης «ντυθεί» Κουλιεράκης

Οι «ασπρόμαυροι» θα πάνε στο Χαριλάου χωρίς τη σιγουριά που δίνει στα μετόπισθεν ο εξαιρετικός φέτος, Κουλιεράκης.

Ένας παίκτης που στα 37 παιχνίδια που έπαιξε έως τώρα, έδωσε εκτός από τα 4 γκολ και τις 2 ασίστ του, πολλά περισσότερα στο σύνολο του Ραζβάν Λουτσέσκου.

Συμμετοχή στην ανάπτυξη, δύναμη στο εναέριο παιχνίδι αλλά και την εμφάνιση ενός ηγετικού χαρακτήρα στον αγωνιστικό χώρο.

Τα όσα θα στερηθεί όμως από την απουσία του Κουλιεράκη, ο ΠΑΟΚ ελπίζει να τα βρει από τον Γιάννη Μιχαηλίδη.

Ο 24χρονος κεντρικός αμυντικός από τα Γιαννιτσά θα είναι αυτός που θα κληθεί να καλύψει αυτό το κενό.

Σε μια πρώτη ανάγνωση, ο ΠΑΟΚ δείχνει να αντικαθιστά τον Κουλιεράκη με έναν παίκτη που μπορεί εξίσου καλά να βοηθήσει στην προώθηση του παιχνιδιού από την άμυνα ενώ ο Μιχαηλίδης ξεχωρίζει για τις εξαιρετικές μακρινές αλλαγές της μπάλας εκμεταλλευόμενος το καλό αριστερό του πόδι.

Αυτό που όμως μένει να δούμε είναι αν θα τα πάει εξίσου καλά και στο ψηλό παιχνίδι, εκεί όπου ο Κουλιεράκης μας έχει δείξει πως υπερτερεί σε έναν τομέα που ο αντίπαλος του θα έχει να επιδείξει αρκετά ψηλά κορμιά κυρίως σε στημένες φάσεις. Φαμπιάνο, Μπράμπετς και Μορόν μερικά από τα χαρακτηριστικά παραδείγματα.

Φυσικά ένα ντέρμπι υπό τις συνθήκες που αυτό θα παιχτεί στην έδρα του Άρη όλα είναι σχετικά, με το πάθος και τη θέληση να είναι αυτά που θα κρίνουν τα πάντα στο τέλος.

Χρήστος Μαγγίνας για το sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα