Όποια ομάδα πάρει το πρωτάθλημα, μάγκικο θα είναι

Το πρωτάθλημα μπήκε στην τελική του ευθεία. Σε κοντά 20 ημέρες θα σφυρίξει λήξη και ο νικητής θα γίνει γνωστός. Στο κορυφαίο πρωτάθλημα όλων των εποχών. Αυτό που 2 αγωνιστικές πριν το τέλος (ΠΑΟΚ, Ολυμπιακός έχουν ακόμα 3 ματς), ουδείς μπορεί να ποντάρει ποια ομάδα θα το κατακτήσει. Και πέρυσι την προτελευταία αγωνιστική κρίθηκε η Super League. Αλλά πέρυσι ήταν ΑΕΚ vs

Παναθηναϊκός.

Φέτος είναι ΑΕΚ vs ΠΑΟΚ vs Ολυμπιακού και θα ήταν και vs Παναθηναϊκού. Απλά η ομάδα του Τερίμ αποφάσισε να απαλλάξει από το άγχος τους οπαδούς της και αποσύρθηκε από τη διεκδίκηση. Λίγο άκομψα βέβαια. Ήττα 3-0 αντί για 5-0 από την ΑΕΚ και ήττα 0-1 από τον Άρη.

Το αγαπημένο μότο όλων είναι «όλοι σας και μόνοι μας». Δεν υπάρχει ομάδα που δεν το χρησιμοποιεί. Από τους οπαδούς της έως εκείνους που κρατούν στα χέρια τους την επικοινωνιακή στρατηγική.

Φέτος, το πρωτάθλημα έτσι είναι. Όλοι εναντίον όλων. Και η αλήθεια είναι πως όποια ομάδα το πάρει στο τέλος, μάγκικα θα το έχει πάρει. Η ΑΕΚ έχοντας πετάξει ένα τσουβάλι βαθμούς. Έχοντας κάνει δικά της λάθη και με εις βάρος της ανατροπές. Αλλά και με μια εξαιρετική ομάδα που όταν φτάνει στο πικ της δεν έχει αντίπαλο στην ένταση που παίζει.

Ο ΠΑΟΚ, που είναι μάλλον η πιο σκληρή ομάδα από τις υπόλοιπες. Με προβλήματα στον σχεδιασμό που τα βρήκε μπροστά του. Ούτε φορ για πολλά γκολ βρήκε, ούτε αντί-Ίνγκασον. Αλλά προχωράει, έχοντας και τα μεγαλύτερα πρότζεκτ στην Ελλάδα (Κωνσταντέλιας, Κουλιεράκης, Κοτάρσκι). Και αντιδρά. Εκεί που έχασε με κάτω τα χέρια από τον Ολυμπιακό, Χ στη Λαμία, κερδίζει με ανατροπή την ΑΕΚ.

Ο Ολυμπιακός, που αν κατακτήσει το πρωτάθλημα, οι υπόλοιποι θα πρέπει να σηκωθούν να φύγουν και να ζήσουν στις Κομόρες Νήσους. Χωρίς προπονητή με πλάνο μέχρι να έρθει ο Μεντιλίμπαρ. Με παίκτες να πηγαίνουν και να έρχονται κάθε μεταγραφική περίοδο. Με πόσους τεχνικούς διευθυντές, έχει χαθεί το μέτρημα. Αλλά και με καλό ρόστερ που ήθελε απλά καθοδήγηση. Στα ημιτελικά του Conference League και με 3 νίκες αν κάνει, παίρνει το πρωτάθλημα. Μάγκικο θα είναι.

ΣΟΥΠΕΡ ΔΙΠΛΟ ΔΩΡΟ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ!

Γιάννης Χωριανόπουλος για το sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Όποια,opoia