Παγιδευμένοι επομενα επεισοδια: Ο Δημητρης συμμαχεί με τον διάολο

Παγιδευμένοι επομενα επεισοδια: Μέχρι και με τον εχθρό του θα συμμαχήσει ο Δημήτρης όπως θα δούμε στη σειρά «Παγιδευμένοι» του ΑΝΤ1. Ήδη το Sportime σας έχει αποκαλύψει για το ποιος έχει στήσει την παγίδα στον Δημήτρη.

Στη συνέχεια θα δούμε την Άννα και τον Ανδρέανα στηρίζουν τον Δημήτρη, ο οποίος προσπαθεί να τους προστατεύσει από τους αδίστακτους εκτελεστές που έχουν βαλθεί να τους εξολοθρεύσουν.

Τα αδιέξοδα φέρνουν στο απροχώρητο τον Δημήτρη,

ο οποίος θα καλέσει στο σπίτι του Σπύρου όλη την οικογένεια. Στην προσπάθεια να μπει ένα τέλος στις δολοφονίας ο άνδρας θα πρέπει να συμμαχήσει με τον… διάβολο

Θυμίζουμε οτι ο Δημήτρης δέχεται τις απειλές του Ιγκόρ και παρουσιάζεται σοκαρισμένος. Για πρώτη φορά θα τον δούμε τόσο αδύναμο. Πώς θα αντιδράσουν Ανδρέας και Αγγελική όταν έρθουν πρόσωπο με πρόσωπο με τον αδίστακτο άνθρωπο που ευθύνεται για τη δολοφονία του συναδέλφου και φίλους τους. Μήπως θα θρηνήσουμε ένα ακόμη θύμα;

Ο Δημήτρης θα προσπαθήσει να συσπειρώσει άπαντες γύρω του προκειμένου να τους προστατεύσει από τους αδίστακτους εκτελεστές. Στο μεταξύ η αναζήτηση των δολοφόνων του Σταύρου η υπόθεση να γίνει ένα «κουβάρι». Τα νέα στοιχεία που έχουν προκύψει θα οδηγήσουν το Δημήτρη σε νέο αδιέξοδο.

Εν συνεχεία ο Δημήτρης του καλείς όλους στο σπίτι του Σπύρου, την ώρα που ο αντικαταστάτης του Σταύτου στην αστυνομία, στην προσπάθειά του να διαλευκάνει την υπόθεση έχει βάλει στο στόχαστρο την οικογένεια του Δημήτρη.

Σε μία από τις ύστατες προσπάθειές του να βάλει «φρένο» στον κύκλο των δολοφονιών ο Δημήτρης θα κληθεί να συμμαχήσει με τον χειρότερο εχθρό του!

Παγιδευμένοι επομενα επεισοδια: Δείτε το τρέιλερ

Αλέξανδρος Κωτάκης για το sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα