Παναθηναϊκός: Η υπόσχεση του Κόντη για τον τελικό

Πάλευε στο μεγαλύτερο διάστημα της σεζόν για να πάρει το πρωτάθλημα ο Παναθηναϊκός και στο τέλος δεν τερμάτισε ούτε μέσα στην τριάδα.

Οι «πράσινοι» κατέρρευσαν και κινδυνεύουν να μείνουν εκτός Ευρώπης για τη νέα σεζόν. Το μόνο τους χαρτί πια είναι να κατακτήσουν το Κύπελλο. Σε διαφορετική περίπτωση τη νέα σεζόν θα παίζουν μόνο εντός συνόρων.

Ο

Χρήστος Κόντης στο πρώτο του παιχνίδι ως πρώτος προπονητής του «τριφυλλιού», δεν κατάφερε πολλά. Ένα καλό ημίχρονο είχε και έσβησε ειδικά μετά το 60′.

Επ’ αυτού  ίδιος δήλωσε πως «κάναμε το παιχνίδι που θέλαμε, είχαμε ευκαιρίες, βγάλαμε ένταση, ωραίους συνδυασμούς, αλλά δυστυχώς στο β’ ημίχρονο είχαμε κάποια προβλήματα αναγκαστικών αλλαγών, με τους Τσέριν, Χουάνκαρ και Μπερνάρ. Ο Ολυμπιακός στο 2-0 πίεσε περισσότερο, αλλά δεν νιώθαμε ότι απειλούμαστε. Μπήκε αυτό το γκολ του Ποντένσε και μας έριξε ψυχολογικά. Δυστυχώς γιατί ήταν μία πολύ καλή προσπάθεια. Όταν έχεις το 2-0 στην έδρα σου, πρέπει να βρεις τρόπο να κρατήσεις το αποτέλεσμα και να μη δεχτείς γκολ».

Για την επιστροφή του σχολίασε πως «σε δύο μέρες δεν μπορείς να κάνεις πολλά πράγματα. Πιο πολύ προσπαθήσαμε να τονώσουμε ψυχολογικά την ομάδα, να δώσουμε ένα αγωνιστικό πλάνο για να βγάλουν τις ιδέες τους και τις ιδέες μας στο γήπεδο. Πιο πολύ με βίντεο. Σε μία τέτοια κατάσταση, δεν μπορούμε να σκεφτόμαστε το παρελθόν».

Τέλος, ο Παναθηναϊκός παίζει το Σάββατο (25/5) με τον Άρη και ο Κόντης τόνισε πως «είμαι φύσιν αισιόδοξος άνθρωπος, έχουμε πέντε μέρες μπροστά μας, ένα μεγάλο παιχνίδι και το μόνο που πρέπει να κάνουμε είναι να σκεφτούμε το πώς θα το κερδίσουμε. Νομίζω ότι θα είμαστε ακόμα καλύτεροι, μέσα από τις προπονήσεις θα καταφέρουμε να βγάλουμε περισσότερα πράγματα στον αγωνιστικό χώρο».

Λευτέρης Παυλίδης για το sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα