ΠΑΟΚ: «Τι κάνει αυτός ρε;» – Τρελάθηκε όλος ο πάγκος!

Στα κάγκελα ο πάγκος του ΠΑΟΚ με τον Όρελ Γκρίνφιλντ. Ο λόγος της έκρηξης των ανθρώπων του δικεφάλου του βορρά!

Καμιά διαιτητάρα δεν είδαμε στο ΆρηςΠΑΟΚ. Ο Όρελ Γκρίνφιλντ δεν διαμόρφωσε (ευτυχώς) το αποτέλεσμα στο «Βικελίδης», αλλά τις έκανε τις χοντράδες του. Ξεσηκώνοντας μάλιστα τους ανθρώπους των φιλοξενούμενων που ήταν στον πάγκο.

Εκτός από τις εντάσεις και

τις αψιμαχίες που είχαν μεταξύ τους οι δύο πάγκοι στο Χαριλάου με τα «κάτσε κάτω ρε μ@λ@κ@» και τα «@ντε γ@μησου που θα μου πεις εμένα» που ok συμβαίνουν και στα καλύτερα πρωταθλήματα και σε ένα βαθμό είναι και φυσιολογικό εξαιτίας του διακυβευμάτος της χθεσινής αναμέτρησης, εκείνος του ΠΑΟΚ, λίγο έλλειψε να μπει μέσα στο γήπεδο.

Η αρχή έγινε στο 18ο δευτερόλεπτο και από εκεί άρχισε να χαλάει κάπως το πράγμα. Αιτία η πρώτη κίτρινη που είδε ο Μιχαηλίδης. Ανύπαρκτη. «Τι κάνει αυτός ρε; Θα μας τρελάνει;», η πρώτη αντίδραση, ενώ με την δεύτερη που έγινε μπροστά στον πάγκο, είχε και συνέχεια. «Ρε μαζέψτε τον, τι ήρθε να κάνει αυτός εδώ σήμερα; Δύο κάρτες ανύπαρκτες. Ούτε φάουλ δεν έχει κάνει»!

Ο 4ος τα άκουγε ο οποίος αν και προσπάθησε όσο μπορούσε να μαζέψει την κατάσταση στους πάγκους, ο μπλαζέ Γκρίνφιλντ ήταν ξεκάθαρος. Θα ερχόταν μόνο για κόκκινη κάρτα!

Νίκος Μαρκάτος για το sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα
ΠΑΟΚ, – Τρελάθηκε,paok, – trelathike