Σπάθας: Είδε πέναλτι υπέρ του Ολυμπιακού – Καμία σωτηρία!

Είχε κάτι (καλό) και για το τέλος ο Σπάθας! Ο τηλεκριτικός διαιτησίας του MEGA είδε πέναλτι πάνω στον Όρτα στο Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός!

Τελευταία εκπομπή Σούπερ Μπάλα Live στο ΜEGA και ο Ηλίας Σπάθας είχε κάτι να πει και τον Πορτογάλο Γκοντίνιο που σφύριξε το Παναθηναϊκός

Ολυμπιακός (2-2). Ο πρώην διεθνής διαιτητής είδε πέναλτι υπέρ του Ολυμπιακού που δεν καταλογίστηκε στη Λεωφόρο, υπέρ των «ερυθρολεύκων», στις αρχές του δευτέρου ημιχρόνου. Σύμφωνα με τον Ηλία Σπάθα μόνο, ο Πέρεθ ανέτρεψε τον Όρτα και κακώς ο Πορτογάλος ρέφερι δεν πήγε στην άσπρη βούλα.

Αν και το ριπλέι είναι ξεκάθαρο. Ο παίκτης του Ολυμπιακού στην προσπάθεια του να τελειώσει τη φάση βρίσκει πάνω στον Πέρεθ που δεν κάνει καμία κίνηση να τον μαρκάρει, χάνει την ισορροπία του και πέφτει στο χορτάρι. Προφανώς και είναι ξεκάθαρο ότι δεν υπάρχει καμία παράβαση και κανένα πέναλτι στην συγκεκριμένη φάση.

Πάλι καλά που ο Σπάθας συμφώνησε με το πέναλτι που κέρδισε με το οποίο και προηγήθηκε ο Παναθηναϊκός με τον Μαντσίνι, αλλά και με την αποβολή του Ποντένσε!

Για την ιστορία (και το ρεπορτάζ) τόσο η Κεντρική Επιτροπή Διαιτησίας, όσο και ο παρατηρητής του ντέρμπι, Χάρης Καλογερόπουλος συμφώνησαν ότι δεν υπήρχε κανένα σοβαρό λάθος στη διαιτησία του Γκοντίνιο στη Λεωφόρο.

ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ, ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ!

Νίκος Μαρκάτος για το sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα