Το πρόγραμμα για το Grand Prix F1 Maiami του Μαϊάμι 2024

11:12 3/5/2024 - Πηγή: Sportime

Grand Prix F1 Maiami:  Δύο εβδομάδες μετά το Κινεζικό Γκραν Πρι, η Formula 1 επιστρέφει αυτό το Σαββατοκύριακο για το Γκραν Πρι του Μαϊάμι, τον έκτο γύρο της σεζόν 2024 Εδώ είναι όλα τα προγράμματα.

Όπως η κινεζική εκδήλωση δύο εβδομάδες νωρίτερα, αυτή στη Φλόριντα θα διεξαχθεί επίσης σε μορφή Sprint . Στη Σαγκάη, ο Max Verstappen πέταξε μέσα από τις διαδικασίες, έχασε μόνο την “pole position” στον αγώνα Sprint πριν κερδίσει τα πάντα στη διαδικασία. Ο αδιαμφισβήτητος ηγέτης, ο Ολλανδός

θέλει να συνεχίσει αυτό το Σαββατοκύριακο να επεκτείνει την άψογη επίδοσή του στο Grand Prix του Μαϊάμι, έχοντας κερδίσει τις δύο πρώτες εκδόσεις.

Η Φλόριντα θα είναι επίσης ένας ειδικός γύρος για ορισμένες ομάδες που εισάγουν αναβαθμίσεις στα αυτοκίνητά τους. Αυτό ισχύει για τη Mercedes , η οποία ελπίζει να επιστρέψει στο προσκήνιο μετά από ένα αργό ξεκίνημα στην εκστρατεία. Ο Toto Wolff και η συμμορία του ετοιμάζουν αλλαγές στην αεροδυναμική του W15, αλλά όχι μόνο.

Έκπληκτη από τη McLaren και τον Lando Norris στην Κίνα, η Scuderia Ferrari θέλει να ξαναλανσαριστεί στη Φλόριντα μετά την κακή τύχη στη Σαγκάη.

Grand Prix F1 Maiami:  Ο πρώτος από τους τρεις αγώνες της Formula 1 στις Ηνωμένες Πολιτείες έχει ήδη ξεκινήσει τις γιορτές του και οι αγωνιστικές εκδηλώσεις του θα ξεκινήσουν την Παρασκευή.

Είναι το Γκραν Πρι του Μαϊάμι 2024 , πίσω για την τρίτη του επανάληψη μετά την πρώτη του διαδρομή το 2022. Ο αγώνας του Μαϊάμι είναι επίσης ο πρώτος από τους πέντε διαγωνισμούς της Φόρμουλα 1 στη Βόρεια Αμερική στο ημερολόγιο αγώνων του 2024 .

Το Grand Prix των Ηνωμένων Πολιτειών θα πραγματοποιηθεί στα τέλη Οκτωβρίου και το Grand Prix του Λας Βέγκας ακολουθεί περίπου ένα μήνα αργότερα. Το Grand Prix του Καναδά τον Ιούνιο και το Grand Prix της Πόλης του Μεξικού τον Οκτώβριο ολοκληρώνουν τους πέντε αγώνες της Βόρειας Αμερικής.

Μέσα από πέντε αγώνες μέχρι στιγμής, η Red Bull – και ο οδηγός Max Verstappen – συνέχισε να κυριαρχεί στο υπόλοιπο γήπεδο. Ο Verstappen έχει κερδίσει όλους εκτός από έναν αγώνα μέχρι στιγμής, με μοναδική εξαίρεση την αναγκαστική αποχώρηση με φρένο στο Grand Prix της Αυστραλίας του Μαρτίου.

Εδώ είναι όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε για την τρίτη έκδοση του Grand Prix του Μαϊάμι.

Προγράμματα Grand Prix F1 Maiami:Grand Prix του Μαϊάμι 2024: Πρόγραμμα και πώς να παρακολουθήσετεΕξάσκηση 1: Παρασκευή, 3 Μαΐου, 12:30 – 1:30 μ.μ. ET.Προκριματικά Sprint: Παρασκευή, 3 Μαΐου, 4:30 – 5:14 μ.μ. ET.Αγώνας Σπριντ: Σάββατο 4 Μαΐου, μεσημέρι – 13:00 ET.Προκριματικά Αγώνα: Σάββατο 4 Μαΐου, 4 – 5 μ.μ. ET.Grand Prix: Κυριακή 5 Μαΐου, 4 μ.μ. ET.

Μιχάλης Κοντιζάς για το sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα