Βόμβα στην Παρτιζάν! Καταγγελία «φωτιά» του Γιάραμαζ για τον Ομπράντοβιτς

Από το κακό στο χειρότερο πάει η σεζόν της Παρτιζάν καθώς λίγες ώρες μετά το τέλος των φετινών υποχρεώσεων έσκασε σα «βόμβα» η καταγγελία του Όγκνιεν Γιάραμαζ για τον Ζέλικο Ομπράντοβιτς.

Η χρονιά της ομάδας του Βελιγραδίου ολοκληρώθηκε με τον χειρότερο τρόπο αγωνιστικά. Μετά την αποτυχία πρόκρισης στα playoff της EuroLeague, ο Ερυθρός Αστέρας του Γιάννη Σφαιρόπουλου κατέκτησε εύκολα με 3-0 την Αδριατική λίγκα δημιουργώντας αναστάτωση στους αιώνιους αντιπάλους τους.

Όμως, αντί

να υπάρξει κάποιο καθησυχαστικό σημάδι για τη συνέχεια, η Παρτιζάν φαίνεται πως βρίσκεται σε κρίση εντός των τειχών με τον Όγκνιεν Γιάραμαζ να επιδεινώνει την κατάσταση.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα της «republika.rs», ο 28χρονος Σέρβος έχει κάνει επίσημη καταγγελία Ένωση Παικτών Ευρωλίγκας κατά του Ζέλικο Ομπράντοβιτς. Οι ακριβείς λόγοι της καταγγελίας δεν έχουν γίνει ακόμη γνωστοί με τις φήμες να λένε πως πρόκειται για τις συνθήκες προπόνησης του Σέρβου «θρύλου» του Ευρωπαϊκού μπάσκετ.

Η «βόμβα» από τον Γιάραμαζ δείχνει ενδεχομένως και τον πραγματικό λόγο του παραγκωνισμού του 28χρονου γκαρντ τις τελευταίες αγωνιστικές. Ο παίκτης έπαιξε σε 22 από τα 34 ματς της EuroLeague ωστόσο λόγω «τραυματισμού» απουσίαζε εδώ και καιρό, από τις τελευταίες αγωνιστικές της κανονικής περιόδου. Το ίδιο συνέβη και στην Αδριατική λίγκα όπου ο Γιάραμαζ δε βρήκε χρόνο συμμετοχής.

Δείτε επίσης:

Ερυθρός Αστέρας: Τεόντοσιτς και Σφαιρόπουλος τραγουδούσαν το «Κάτι Μαγικό» (vid)

Πώς νιώθει ο Πάντερ που απέρριψε Παναθηναϊκό;

Ευαγγελία Κουτσιανούδη για το sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα