Συνεχίζεται το θρίλερ στη Βραυρώνα: Απαντήσεις από τη νεκροψία για το νεκρό βρέφος

Εξιτήριο και εισαγγελέας για τη μητέρα του βρέφους που βρέθηκε νεκρό σε χωματερή στη Βραυρώνα.Αντιμέτωποι με την κατηγορία της τετελεσμένης ανθρωποκτονίας από κοινού βρίσκονται οι γονείς του βρέφους που εντοπίστηκε νεκρό μέσα σε σακούλα σε χωματερή στη Βραυρώνα. Παράλληλα, αναμένονται τα αποτελέσματα της νεκροψίας-νεκροτομής…

Εξιτήριο για τη μητέρα και κατευθείαν στον εισαγγελέα

Η 24χρονη μητέρα του βρέφους αναμένεται να λάβει εξιτήριο σήμερα Δευτέρα (13/5) και αμέσως μετά θα οδηγηθεί στον εισαγγελέα και στον ανακριτή, από όπου πιθανότατα θα λάβει προθεσμία προκειμένου

να ετοιμάσει την απολογία της.

Ο πατέρας του βρέφους αναμένεται να απολογηθεί αύριο Τρίτη.

Στη μητέρα τα ρίχνει ο πατέρας - «Δεν ήξερα ότι υπήρχε νεκρό βρέφος στη σακούλα»

Αν και οι δυο γνώριζαν πως η νεαρή γυναίκα ήταν έγκυος, το ζευγάρι δεν επισκέφθηκε τον γυναικολόγο, παρά μόνον αφότου η γυναίκα είχε γεννήσει. Σύμφωνα με μαρτυρίες, η γυναίκα παρέμεινε κλεισμένη για ώρες στο μπάνιο και στη συνέχεια μεταφέρθηκε στο δωμάτιό της στο ξενοδοχείο όπου η ίδια και ο σύντροφός της εργάζονταν. Συνάδελφοι που εργάζονταν επίσης στο ξενοδοχείο ανέφεραν ότι η γυναίκα αιμορραγούσε εμφανώς.

Αν και οι δύο νέοι από το Νεπάλ ισχυρίζονται ότι αντιμετώπιζαν θετικά την εγκυμοσύνη, βιντεοληπτικό υλικό από τις κάμερες του ξενοδοχείου που βρέθηκε στο φως της δημοσιότητας λίγες ημέρες αργότερα, παρουσίασε τον άνδρα να μπαίνει στο δωμάτιο της 24χρονης και έπειτα από λίγο να βγαίνει, κρατώντας στα χέρια του μια σακούλα, την οποία στη συνέχεια πέταξε σε κάδο απορριμμάτων.

{https://twitter.com/iEidiseisGR/status/1789203031327654250}

Μιλώντας στο Mega, ο δικηγόρος του ζευγαριού, Δημήτρης Ζορμπάς, τόνισε πως ο 23χρονος κατηγορούμενος δεν γνώριζε πως η σακούλα περιείχε το νεκρό βρέφος.

«Η σύζυγός του γέννησε νεκρό το βρέφος και εκείνη το έβαλε στη σακούλα και του είπε να την πετάξει, χωρίς να του πει πως μέσα βρίσκεται το βρέφος», δήλωσε χαρακτηριστικά ο κ. Ζορμπάς.

«Δεν έχω ακόμα στα χέρια μου τη δικογραφία και είχα μία μικρή επικοινωνία με τον εντολέα μου, οποίος έχει πάρει προθεσμία να απολογηθεί την Τρίτη το μεσημέρι», πρόσθεσε ο δικηγόρος.

Ο Δημήτρης Ζορμπάς επίσης τόνισε πως σε περίπτωση που διαπιστώσει πως το ζευγάρι λέει ψέματα και προκάλεσε τον θάνατο του βρέφους τότε θα παραιτηθεί από το ρόλο του ως δικηγόρος των δύο Νεπαλέζων.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Συνεχίζεται, Βραυρώνα, Απαντήσεις,synechizetai, vravrona, apantiseis