Δηλητηρίαση Αιτίες: Πώς θα την αποφύγουμε – Αναπτυσσόμενες νόσοι σε ορισμένες τροφές

Δεκάδες μικρόβια προκαλούν τροφική δηλητηρίαση. Όμως, κάποια από τα πιο κοινά είναι η σαλμονέλα και ο νοροϊός. Η Escherichia coli είναι λιγότερο συχνή, αλλά προκαλεί σοβαρότερα συμπτώματα. 6 τροφές με μεγαλύτερη επικινδυνότητα για τροφική δηλητηρίαση Κάθε μολυσμένη τροφή μπορεί να προκαλέσει τροφική δηλητηρίαση, αν και ορισμένες τροφές είναι περισσότερο επικίνδυνες από τις άλλες να μολυνθούν. Οι ερευνητές έχουν εντοπίσει πάνω από 250 τροφιμογενή νοσήματα. Κάποια από τα μικρόβια που προκαλούν αυτές τις νόσους αναπτύσσονται ευκολότερα σε συγκεκριμένες τροφές. Κάποιες πρακτικές προετοιμασίας

τροφών αυξάνουν τον κίνδυνο τροφικής δηλητηρίασης, όπως όταν ετοιμάζουμε τα λαχανικά σε ένα ξύλο κοπής που δεν έχει πλυθεί από χρήση σε κρέας. Αυγά Η σαλμονέλα μπορεί να προσβάλει τα αυγά. Ο κίνδυνος είναι μεγαλύτερος όταν τα τρώμε ωμά ή λίγο μαγειρεμένα. Ο σταφυλόκοκκος...

> Διαβάστε όλο το άρθρο εδώ: Δηλητηρίαση Αιτίες: Πώς θα την αποφύγουμε – Αναπτυσσόμενες νόσοι σε ορισμένες τροφές

Keywords
Τυχαία Θέματα
Δηλητηρίαση Αιτίες, Πώς, – Αναπτυσσόμενες,dilitiriasi aities, pos, – anaptyssomenes