Δημοφιλέστερες Ειδήσεις
- Μαγνησία: Έφτασαν τα 40 τα κρούσματα γαστρεντερίτιδας, ένα με σαλμονέλα – Ο ΕΟΔΥ ανακοίνωσε πως το νερό έχει ενδείξεις «μικροβιολογικής επιβάρυνσης»
- Πάνω από 40 κρούσματα γαστρεντερίτιδας στη Μαγνησία ανακοίνωσε ο ΕΟΔΥ – Επτά παιδιά στο νοσοκομείο και ένας ηλικιωμένος στη ΜΕΘ
- ΕΟΔΥ: Πάνω από 40 τα κρούσματα γαστρεντερίτιδας στη Μαγνησία, θετικός στη σαλμονέλα ένας ασθενής
- ΕΦΕΤ: Τι να προσέχουν οι καταναλωτές το Πάσχα
iNews στο Facebook
Μαγνησία: Έφτασαν τα 40 τα κρούσματα γαστρεντερίτιδας, ένα με σαλμονέλα – Ο ΕΟΔΥ ανακοίνωσε πως το νερό έχει ενδείξεις «μικροβιολογικής επιβάρυνσης»
01/06/24 21:00Πάνω από 40 κρούσματα γαστρεντερίτιδας στη Μαγνησία ανακοίνωσε ο ΕΟΔΥ – Επτά παιδιά στο νοσοκομείο και ένας ηλικιωμένος στη ΜΕΘ
01/06/24 21:11ΕΟΔΥ: Πάνω από 40 τα κρούσματα γαστρεντερίτιδας στη Μαγνησία, θετικός στη σαλμονέλα ένας ασθενής
01/06/24 21:42Συναγερμός για δεκάδες κρούσματα γαστρεντερίτιδας στην Μαγνησία – «Μην πίνετε νερό της βρύσης»
01/06/24 15:20Ειδήσεις Σαλμονελα
- Σαλμονέλα σε εισαγόμενο κοτόπουλο. Η Ελλάδα ενημέρωσε το RASFF
- Τρία πολύ άσχημα πράγματα που μπορεί να μας συμβούν αν συνεχίσουμε να τρώμε τα νύχια μας
- Ρισκάραμε… σαλμονέλα: Τα γλυκό της παιδικής μας ηλικίας που πλέον κανείς δεν τολμά να δώσει στο παιδί του
- Συμβουλές του ΕΦΕΤ για την εορταστική περίοδο του Πάσχα – Τι να προσέχουν οι καταναλωτές
- Σαλμονέλα: Τι είναι και πότε πρέπει να δείτε γιατρό
- ΕΦΕΤ: Συμβουλές για την ασφαλή αγορά και κατανάλωση των Πασχαλινών αυγών
- Αυτές είναι οι 4 τροφές που δεν αντέχουν πάνω από μία μέρα στο ψυγείο – Ο κίνδυνος από αλλοιωμένα τρόφιμα
- Αυτές είναι οι 4 τροφές που δεν αντέχουν πάνω από μία μέρα στο ψυγείο
- ΕΦΕΤ: Συμβουλές για το Πάσχα – Τι πρέπει να προσέχουν οι καταναλωτές
- ΕΦΕΤ: Τι να προσέχουν οι καταναλωτές κατά την εορταστική περίοδο του Πάσχα
- Πώς θα καταλάβετε ότι το κοτόπουλο έχει χαλάσει
- 7 τροφές, πλούσιες σε βιοτίνη για υγιές δέρμα και μαλλιά
- ΕΦΕΤ: Συμβουλές στους καταναλωτές για την εορταστική περίοδο του Πάσχα
- ΕΦΕΤ: Τι να προσέξουν οι καταναλωτές στα Πασχαλινά γεύματα – Η προμήθεια των τροφίμων
- ΕΦΕΤ: Τι να προσέχουν οι καταναλωτές το Πάσχα
- ΕΦΕΤ: Συμβουλές για την εορταστική περίοδο του Πάσχα – Τι να προσέχουν οι καταναλωτές
- Εταιρείες στη Ρουμανία βάφουν το κρέας κοτόπουλου για να φαίνεται πιο υγιεινό – Κίνδυνος για την υγεία
- Ο χυμός που «σκοτώνει» τη σαλμονέλα. Τι έδειξε μελέτη
- Ποια νοσήματα προκαλούνται από αλλοιωμένα τρόφιμα
- Οι 4 τροφές που δεν αντέχουν περισσότερες από μία μέρα στο ψυγείο
- Τραπέζι Πάσχα: Πώς αγοράζουμε κρέας, πού διατηρούμε τα βαμμένα αυγά -Χρήσιμες συμβουλές
- Ανακλήσεις τροφίμων: Η «συνηθισμένη» σαλμονέλα και το «κρυφό» αυγό
- Αυτό σίγουρα δεν το ξέρατε για τα «μελάτα» αυγά
- Κλιματική αλλαγή συνέπειες: Περισσότεροι κίνδυνοι για όσους δουλεύουν σε εξωτερικούς χώρους
- Aνακαλύφθηκε απολυμαντικό που σκοτώνει τη σαλμονέλα σε 5 δευτερόλεπτα!
- Το ένα και μοναδικό σημάδι τροφικής δηλητηρίασης που δεν πρέπει ποτέ μα ποτέ να αγνοήσουμε
- ΕΦΕΤ: Φιλετίνια κοτόπουλου με σαλμονέλα. Μην τα καταναλώσετε
- Συμβουλές ΕΦΕΤ για τις μέρες του Πάσχα: Τι να προσέξουμε στο αρνί, τα αυγά και τα εντόσθια
- Πώς μπορείτε να καταλάβετε ότι το κοτόπουλο έχει χαλάσει
- Δράκοι στα παραμύθια μας