Παιδικό πάρτι: Οργανώσου σωστά με τις πιο must συσκευές για ένα αξέχαστο event

Το καλοκαίρι πλησιάζει, ενώ η άνοιξη έχει ήδη κάνει αισθητή την παρουσία της. Ένα αίσθημα ευφορίας κατακλύζει την ψυχή μας, καθώς οι ηλιόλουστες ημέρες μας κάνουν ακόμη πιο δραστήριους. Μετά τις πιο μελαγχολικές ημέρες του χειμώνα που καθιστούν απαγορευτικές τις υπαίθριες συνάξεις στον κήπο, την αυλή ή την βεράντα σου, έφτασε η ώρα να αδράξεις την ευκαιρία.

Κι αν θεωρείς ότι οι συγκεντρώσεις με φίλους και συγγενείς μεγαλύτερης ηλικίας είναι πιο εύκολο να τις οργανώσεις συγκριτικά με ένα παιδικό

πάρτι ή εορταστικό, θεματικό event, τότε θα πρέπει να αναθεωρήσεις. Διοργάνωσε ένα μοναδικό event, μια αξέχαστη εμπειρία για το παιδί σου και τους φίλους του.

Εκμεταλλεύσου τις όμορφες ανοιξιάτικες ημέρες, προετοιμάσου σωστά και σίγουρα θα δημιουργήσεις μία ανεπανάληπτη εκδήλωση, γεμάτη χαρά, γέλιο και διασκέδαση.

Τα παιδιά δεν είναι ιδιαίτερα απαιτητικά. Λίγη μουσική, πολλά παιχνίδια και φυσικά λιχουδιές τις οποίες δεν γεύονται σε καθημερινή βάση, θα εκτιμηθούν δεόντως.

Οι καλύτερες ιδέες για το παιδικό πάρτι ξεκινούν από τον ΚΩΤΣΟΒΟΛΟ, καθώς εδώ μπορείς να βρεις τις κατάλληλες συσκευές για να απογειώσεις (και) γευστικά το πάρτι γενεθλίων του παιδιού σου, την ημέρα της γιορτής του ή κάποιο event με λίγους και καλούς φίλους του από το σχολείο.

Αν λοιπόν θέλεις να απογειώσεις το πάρτι του μικρού σου μπόμπιρα, τότε δεν έχεις παρά να εξοπλιστείς με τα κατάλληλα… εφόδια.

Ποπ κορν για μια γευστική αρχή

Εννοείται πως στο τραπέζι του πάρτι θα υπάρχουν οι κλασικές γεύσεις, πιτσάκια, κεφτεδάκια, λουκανικοπιτάκια κλπ. Γιατί όμως να περιορίσεις τις επιλογές και να στερήσεις από τους φίλους του μικρού σου ένα μεγάλο μπολ γεμάτο φρεσκοψημένα ποπ-κορν; Βάλε τα παιδιά στο “παιχνίδι” και ζήτησέ τους να σε βοηθήσουν στην προετοιμασία. Η συμμετοχή τους θα είναι μια όμορφη έκπληξη για όλους! Η Ariete Party Time 2956 Red είναι μια συσκευή ποπ κορν με χαρακτήρα, η οποία παρασκευάζει τραγανά και αφράτα ποπ κορν σε λιγότερο από 2 λεπτά. Δεν θέλει πολλά: βάζεις 60 γραμ. καλαμποκιού, θέτεις σε λειτουργία τη μηχανή και το ποπ κορν σύντομα θα είναι έτοιμο! Έχει ισχύ 1100 W και αποσυναρμολογείται πανεύκολα για άμεσο καθάρισμα!

Μηχανή hot dog

Από το γιορτινό τραπέζι δεν θα μπορούσαν να λείπουν και τα hot dog, μια γευστική λιχουδιά που λατρεύουν τα πιτσιρίκια. Μπορείς να τα φτιάξεις κατά τη διάρκεια του πάρτι με τα πιο αγνά υλικά, εύκολα και γρήγορα! Η Ariete 206 διαθέτει 4 θέσεις, 2 για ζέσταμα των σάντουιτς και 2 για μαγείρεμα wurstel. Ρύθμισε το επίπεδο μαγειρέματος και σύντομα θα έχεις έτοιμα hot dog που θα απολαύσουν οι μικροί φίλοι, και γιατί όχι και οι γονείς τους. Απλά τοποθέτησε ρολά και λουκάνικα στις κενές θέσεις και περίμενε για αυτόματη εκτίναξη! Πρόσθεσε κέτσαπ και μουστάρδα ή ακόμη και μαγιονέζα για όσους την προτιμούν και… καλή σας όρεξη!

Γλυκές απολαύσεις

Και μετά τα αλμυρά, ήρθε η ώρα για μερικές γλυκές λιχουδιές που θα κάνουν ιδιαίτερα χαρούμενα τα παιδιά.

Ώρα για βάφλα/κρέπα!

Τόσο η βάφλα όσο και η κρέπα έχουν ένα χαρακτηριστικό που τις κάνει να ξεχωρίζουν. Με μια καλή και αφράτη ζύμη, μπορείς να φτιάξεις ανεξάντλητες διαφορετικές γεύσεις, επιλέγοντας ανάμεσα από μια ευρεία γκάμα υλικών. Ειδικά η κρέπα, μπορεί να γίνει είτε γλυκιά, είτε αλμυρή, αναλόγως με το γούστο και τη διάθεσή σου. Έχε κοντά τα υλικά που επέλεξες, φτιάξε από νωρίτερα τη ζύμη και ετοιμάσου να δημιουργήσεις γευστικά θαύματα! Και να είσαι σίγουρος ότι τα παιδιά θα σε λατρέψουν!

Η Izzy IZ-2003 είναι μια value-for-money βαφλιέρα των 1000W. Η αντιθερμική λαβή και τα πλήκτρα αποδέσμευσης πλακών θα σε βοηθήσουν κατά την προετοιμασία. Οι αποσπώμενες αντικολλητικές πλάκες είναι κατάλληλα σχεδιασμένες για εύκολο καθαρισμό. Εάν πάλι προτιμάς τις κρέπες, τότε μια καλή επιλογή είναι η Life MyKrepa XXL, για… huge αποτελέσματα. Είναι ένα αρκετά δυνατό μηχάνημα, 1500W όπου χάρη στο μεγάλο του μέγεθος μπορείς να φτιάξεις 2 κρέπες τη φορά, για εξοικονόμηση κόπου και χρόνου. Διαθέτει ρυθμιζόμενο θερμοστάτη με ενδεικτική λυχνία λειτουργίας και επίτευξης θερμοκρασίας ψησίματος, για να καταλαβαίνεις εύκολα πότε η επιφάνεια ψησίματος έχει τη σωστή θερμοκρασία.

Επειδή τα παιδιά ενθουσιάζονται εύκολα, σου εφιστούμε την προσοχή, καθώς πρέπει να κρατούν μια απόσταση ασφαλείας από την θερμή πλάκα της κρεπιέρας.

Ποιος δεν λατρεύει το μαλλί της γριάς;

Eίναι από εκείνες τις γεύσεις που μας γυρίζουν πίσω, στο μακρινό παρελθόν όταν κι εμείς οι ίδιοι ήμασταν παιδιά και το απολαμβάναμε σε κάποιο λούνα παρκ… Το μαλλί της γριάς είναι ένα γλυκό σνακ που λατρεύουν μικροί και μεγάλοι, παρασκευάζεται από κρυσταλλική ζάχαρη, η οποία έπειτα από ειδική επεξεργασία μετατρέπεται σε νήματα, δημιουργώντας το εντυπωσιακό αποτέλεσμα με το μεγάλο καλαμάκι που όλοι λίγο – πολύ γνωρίζουμε. Η ξεχωριστή Ariete Cotton Candy Party Time 2973 Blue με το υπέροχο μπλε χρώμα είναι μια συσκευή που θα φτιάξει μαλλί της γριάς στο άψε-σβήσε για τα παιδιά σου και τους λιλιπούτειους φίλους τους. Διαθέτει όλα τα απαραίτητα αξεσουάρ για την παρασκευή του πρωτότυπου γλυκίσματος. Έξτρα tip: Μπορείς να έχεις ακόμη πιο γευστικό αποτέλεσμα με την προσθήκη μικρών κομματιών καραμέλας, σε διάφορες γεύσεις!

 Η στιγμή του παγωτού!

Τι μπορεί να κάνει τα παιδιά χαρούμενα την άνοιξη και το καλοκαίρι; Μα φυσικά μια μπάλα παγωτού! Φτιάξε σπιτικό, πεντανόστιμο παγωτό με τα πιο φρέσκα και αγνά υλικά και απογείωσε το πάρτι και τη διάθεση των παιδιών, με τη χρήση της κατάλληλης συσκευής. Η Profi Cook PCICM1140 είναι μια παγωτομηχανή που υπόσχεται άριστα αποτελέσματα. Έρχεται με έναν ισχυρότατο αναδευτήρα, αθόρυβο μοτέρ και ψηφιακό χρονόμετρο για ακριβή αποτελέσματα. Έχει περίβλημα από ανοξείδωτο ατσάλι και μεγάλη χωρητικότητα για προετοιμασία έως 1800ml παγωτού.

Ο καιρός “ανοίγει” , το ίδιο και η διάθεση για παιδικά πάρτι στον κήπο. Γίνε η “ψυχή” του πάρτι, δημιουργώντας τις πιο γευστικές λιχουδιές εύκολα και γρήγορα, με τις καταλληλότερες συσκευές. Οι μικροί επισκέπτες σου, όσο απαιτητικοί κι αν είναι, θα λατρέψουν τα “καλούδια” που θα ετοιμάσεις αποκλειστικά για εκείνους.

Οι ειδικοί του Κωτσόβολου θα σου προτείνουν τις ιδανικές συσκευές που θα κάνουν την παρασκευή ποπ κορν, hot dogs, παγωτού και άλλων σνακ μια εύκολη υπόθεση. Επισκέψου το κοντινότερο κατάστημα του Κωτσόβολου ή περιηγήσου στο kotsovolos.gr για όλες τις πληροφορίες.

The post Παιδικό πάρτι: Οργανώσου σωστά με τις πιο must συσκευές για ένα αξέχαστο event appeared first on Κωτσόβολος Blog.

Keywords
ποπ κορν, hot dog, καλοκαιρι, δεόντως, κωτσοβολο, ποπ, μπολ, συμμετοχή, party, time, red, ισχύ, dog, κρεπες, life, xxl, σνακ, cotton, candy, blue, μπλε, παγωτο, καιρος, dogs, blog, αποτελεσματα δημοτικων εκλογων 2010, εκλογες 2010 αποτελεσματα , Πρώτη ημέρα του Καλοκαιριού, Καλή Χρονιά, Ημέρα του παιδιού, εξτρα, αποτελεσματα, αξεσουαρ, ζαχαρη, καθημερινη, κωτσοβολος, μουσικη, παιχνιδια, σνακ, ωρα, blog, time, αλμυρα, ανοιξη, απλα, ατσαλι, γελιο, γινει, γινε, γονεις, δεόντως, ευκαιρια, ευκολο, ευκολα, ερχεται, ζεσταμα, ζυμη, ιδεες, ιδιο, υποθεση, κετσαπ, κεφτεδακια, λειτουργια, λιχουδιες, λυχνια, μπλε, μοτερ, μπολ, μπορεις, νηματα, ομορφη, παιδικα, παιδι, παιδια, πλακα, ποπ, ποπ κορν, ψυχη, σιγουρα, σιγουρος, συντομα, συμμετοχή, σχολειο, ισχύ, φυσικα, φορα, χρονομετρο, χρωμα, χαρα, ψηφιακο, αυλη, blue, candy, cotton, dogs, φιλοι, γευστικο, γευσεις, γλυκο, γλυκες, ιδιαιτερα, κηπο, κρεπα, xxl, κωτσοβολο, life, dog, πληροφοριες, party, red, θερμοκρασια, θεσεις, υλικα, υπεροχο
Τυχαία Θέματα
Παιδικό, Οργανώσου,paidiko, organosou