Formula 1: Μιλάει και η Red Bull με τον Sainz

Μπορεί ο Carlos Sainz να χάνει στο τέλος της τρέχουσας σεζόν τη θέση του στη Scuderia Ferrari, όμως αποδεικνύεται περιζήτητος!

Ο Ισπανός αποτελεί την επιλογή της Audi για το ρόλο του ηγέτη της όταν το 2026 μπει στη Formula 1 με εργοστασιακή συμμετοχή, με το έτερο γερμανικό μονοθέσιο να

δεσμεύτηκε από τον Nico Hulkenberg.

Παράλληλα, φέρεται να βρίσκεται σε διαπραγματεύσεις με τη Mercedes-AMG, η οποία αποτελεί ιδανική επιλογή για εκείνον έως ότου «δυναμώσει» η Audi.

Όμως όπως αποδεικνύεται, ο Sainz μιλάει και με τη Red Bull, ώστε να γίνει ξανά «ταύρος». Για αυτές τις συζητήσεις και το αν η θέση του Sergio Perez θα αδειάσει το 2025, μίλησε ο ισχυρός άνδρας της Red Bull στην F1, Helmut Marko.

Ο Αυστριακός είπε: «Είναι ξεκάθαρο πως ο Checo κάνει την καλύτερη σεζόν του μαζί μας. Αν συνεχίσει αυτές τις επιδόσεις, τότε σίγουρα θα αποτελεί την καλύτερη επιλογή για τη Red Bull για το 2025. Δουλεύει για την ομάδα και έχει πλέον συνειδητοποιήσει πως η ακραία προσέγγιση που είχε πέρυσι, ήταν λανθασμένη. Τώρα, το set-up του είναι πιο κοντά στο Max κι αυτό τον βοηθάει».

«Όμως μιλάμε και με τον Carlos. Κάνει την καλύτερη σεζόν του στην F1. Όμως έχει μία εντυπωσιακή προσφορά από την Audi την οποία δεν μπορούμε ούτε να ξεπεράσουμε, ούτε να ισοφαρίσουμε. Τον ξέρουμε από την περίοδο που ήταν στην Toro Rosso, όταν ήταν teammate με τον Max. Τον είχε πειράξει πολύ που είχαμε επιλέξει την προαγωγή του Verstappen στη Red Bull, αντί για εκείνου».

Διαβάστε περισσότερα στο carandmotor.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα