Οι νέες BMW X1 και iX1 στη Σπανός ΑΕ.

Συνδυάζοντας το κύρος, την απτή ποιότητα αλλά και τις προηγμένες τεχνολογίες η BMW Χ1 και η αμιγώς ηλεκτρική iX1 είναι οι premium επιλογές που ξεχωρίζουν στην κατηγορία των C-SUV.

Σε μια κατηγορία που βρίθει αξιόλογων, premium επιλογών η X1 είναι το C-SUV που καταφέρνει να ξεχωρίζει χάρη στο σήμα της BMW που φέρει στο καπό, το οποίο με τη σειρά του «φέρνει» μαζί και όλη τη

ξεχωριστή φιλοσοφία των Βαυαρών στην κατασκευή μοντέλων που αποτελούν σημεία αναφοράς.

Βρισκόμενη πλέον στην τρίτη γενιά της, η X1, η οποία είναι διαθέσιμη και μέσω του δικτύου του επίσημου συνεργάτη της BMW, Σπανός ΑΕ., δεν είναι «απλά» η καλύτερη που έχει παρουσιαστεί μέχρι σήμερα. Είναι επίσης και η πιο εντυπωσιακή αναφορικά με τη σχεδίασή της και σε αυτό παίζει ρόλο τόσο η τρέχουσα σχεδιαστική ταυτότητα BMW όσο και οι μεγαλύτερες διαστάσεις της.

Κατά γενική ομολογία το C-SUV των Βαυαρών μαγνητίζει τα βλέμματα από όπου και αν περάσει και αυτό το κάνει χωρίς να προκαλεί, με τη δυναμική κομψότητα και την ισορροπία στις γραμμές της να αρκούν από μόνα τους για να προκαλέσουν την αντίδραση του παρατηρητή.

Η γκάμα εκδόσεων της νέας BMW X1 περιλαμβάνει εκδόσεις βενζίνης, πετρελαίου, ήπια υβριδικές 48V, επαναφορτιζόμενες υβριδικές (PHEV) και ηλεκτρικές. Όπως μπορείτε να καταλάβετε, προσφέρονται εκδόσεις για όλες τις ανάγκες και γούστα και για όλες το εξειδικευμένο προσωπικό της Σπανος ΑΕ. μπορεί να σας λύσει κάθε απορία.

Η εκλεπτυσμένη, δυναμική εικόνα συνεχίζεται και στο εσωτερικό της X1, με την ποιότητα κατασκευής που χαρακτηρίζει όλα τα μοντέλα της BMW να είναι και εδώ παρούσα ενισχύοντας ακόμη περισσότερο την αίσθηση στιβαρότητας αλλά και την προσοχή στη λεπτομέρεια που είναι εμφανής σε κάθε στοιχείο ξεχωριστά.

Το ταμπλό της νέας X1 έχει ελάχιστους φυσικούς διακόπτες και φέρει στάνταρ το Curved Display με δύο οθόνες πραγματικά υψηλής ανάλυσης που παρουσιάζουν τα πάντα μέσω προσεγμένων μενού που δίνουν γρήγορη πρόσβαση σε ό,τι και να ψάχνει ο οδηγός ή ο συνοδηγός.

Η αριστερή οθόνη των 10,25 ιντσών παίζει τον ρόλο του πίνακα οργάνων και η δεξιά των 10,7 ιντσών παρουσιάζει όλες τις λειτουργίες του αυτοκίνητου και του συστήματος πολυμέσων.

Παράλληλα και με μήκος που φτάνει τα 4,5 μέτρα οι χώροι που προσφέρει η X1 είναι υπεραρκετοί για την άνετη μετακίνηση τεσσάρων ατόμων άσχετα από τη διάρκεια της διαδρομής. Σε αυτό βέβαια σημαντικό ρόλο παίζει η κορυφαία ηχομόνωση που συνδυάζεται με αντίστοιχη λειτουργία από τις αναρτήσεις που βρίσκονται στην κορυφή της κατηγορίας.

Το πλαίσιο της X1 φέρει παράλληλα τα τυπικά προσόντα των μοντέλων της BMW και μπορεί να διαχειριστεί με άνεση τις προκλήσεις που θέτει ο οδηγός της εξασφαλίζοντας άμεση αποκατάσταση της τάξης χάρη στα προηγμένα ηλεκτρονικά συστήματα ασφάλειας και υποβοήθησης.

Η τρίτη γενιά της X1 είναι διαθέσιμη στο κοινό με μια υπερπλήρη γκάμα συστημάτων κίνησης που μπορούν να καλύψουν κάθε ανάγκη και απαίτηση. Η γκάμα εκδόσεων της νέας BMW X1 περιλαμβάνει εκδόσεις βενζίνης, πετρελαίου, ήπια υβριδικές 48V και επαναφορτιζόμενες υβριδικές (plug in hybrid), ενώ ολοκληρώνεται με την παρουσία της αμιγώς ηλεκτρικής iΧ1.

Οι συμβατικές εκδόσεις βενζίνης ξεκινούν με την προσθιοκίνητη sDrive18i των 136 ίππων και φτάνουν έως και την κορυφαία τετρακίνητη M35i xDrive των 300 ίππων. Για τις εκδόσεις diesel η αρχή γίνεται με την sDrive18d των 150 ίππων και φτάνουν έως τους 211 ίππους της κορυφαίας, τετρακίνητης xDrive23d.

Η X1 είναι διαθέσιμη και ως plug in hybrid προσφέροντας έτσι τη δυνατότητα στον οδηγό της να κινείται αμιγώς ηλεκτρικά, σε δύο εκδόσεις με 245 και 326 ίππους αντίστοιχα. Ως αμιγώς ηλεκτρικό το SUV των Βαυαρών διατίθεται σε δύο εκδόσεις με αυτονομία που φτάνει έως και τα 474 χιλιόμετρα και ιπποδυνάμεις στους 204 και 313 ίππους αντίστοιχα.

Τις νέες BMW X1 και iX1 μπορείτε να τις γνωρίσετε από κοντά και να μάθετε τα πάντα γι' αυτές με μία και μόνο επίσκεψη σε ένα από τα καταστήματα της Σπανός ΑΕ. (σε Λ.Συγγρού, Γλυφάδα και Κηφισιά), επίσημου συνεργάτη της ελληνικής αντιπροσωπείας.

Η Σπανός ΑΕ. είναι ο μεγαλύτερος επίσημος διανομέας BMW στην Ελλάδα με υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις και κάθετες μονάδες που μπορούν να εξυπηρετήσουν κάθε ανάγκη των ιδιοκτητών BMW αλλά και όλων εκείνων που ενδιαφέρονται να αποκτήσουν ένα μοντέλο των Βαυαρών.

Με εμπειρία πέντε 10ετιών και έχοντας το πιο έμπειρο και καταρτισμένο προσωπικό στον χώρο του αυτοκινήτου, η Σπανός ΑΕ. προσφέρει στους ενδιαφερόμενους αλλά και τους ιδιοκτήτες BMW υψηλού επιπέδου υπηρεσίες εφάμιλλες με την ποιότητα που χαρακτηρίζει τα μοντέλα των Βαυαρών.

Παράλληλα, ως πιστοποιημένος έμπορος BMW M στην Αθήνα, η Σπανός ΑΕ. παρέχει στις εγκαταστάσεις της ειδικά διαμορφωμένο χώρο παρουσίασης για τα κορυφαία μοντέλα της BMW, εξειδικευμένο τμήμα after sales όπως και ειδικά εκπαιδευμένους συμβούλους, για μια μοναδική και ολοκληρωμένη εμπειρία από κάθε άποψη.

Διαβάστε περισσότερα στο carandmotor.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα