Όσα ξέρουμε για το θηριώδες Audi RS6 E-Tron των 805 αλόγων

Η ώρα των αποκαλύψεων πλησιάζει και δεν είναι μακριά η ώρα που η Audi θα μας συστήσει με κάθε επισημότητα το επικείμενο Audi RS6 E-Tron.

Ένα σημαντικό για εκείνη μοντέλο, την απόλυτη έκδοση του επίσης επικείμενου A6 e-tron που θα προσπαθήσει, με όπλο τις συγκλονιστικές του επιδόσεις, να κερδίσει το κοινό που έως τώρα ψήφιζε… RS6.

Πρόσφατα ο φωτογραφικός φακός το συνέλαβε να κάνει δοκιμές στο Νίρμπουργκρινγκ, φυσικά καμουφλαρισμένο. Αλλά κι έτσι, δεν μπορούσε να κρύψει τη δυναμική του όψη. Μένει να δούμε

τις τελικές του λεπτομέρειες.

Το ίδιο και στο εσωτερικό, που δεν θα έχει πολλές διαφοροποιήσεις από εκείνο του A6 e-tron. Παρά μόνο πινελιές που να μαρτυρούν τις πιο άγριές του διαθέσεις, όπως τα μπάκετ καθίσματα, λογότυπα κ.α.. Θα είναι γεμάτο τεχνολογία, με ψηφιακό πίνακα οργάνων και μεγάλη οθόνη αφής στην κεντρική κονσόλα. Παράλληλα, αναμένεται να εφοδιαστεί με head-up display επαυξημένης πραγματικότητας και να προσφέρει πολλές επιλογές σε ότι αφορά στον εσωτερικό φωτισμό.

Το Audi RS6 Sportback e-tron θα πατά στην premium πλατφόρμα για τα ηλεκτρικά μοντέλα του Volkswagen Group (PPE). Θα διαθέτει σύστημα 800 volt, μπαταρία 100 kWh με αυτονομία 700km φημολογούμενη απόδοση ισχύος στα 805 άλογα, ροπή στα 800 Nm και επιτάχυνση 0-100 κάτω από τα 4 δευτερόλεπτα.

Ταχύτατη αναμένεται να είναι και η φόρτιση του γερμανικού μοντέλου, καθώς η συγκεκριμένη αρχιτεκτονική επιτρέπει ταχύτερη φόρτιση, έως 270 kW.

Όσο για τη σημαντικότερη ερώτηση, το πότε θα δούμε την τελική του μορφή, η απάντηση είναι: λίγο πριν το τέλος του έτους.

Διαβάστε περισσότερα στο carandmotor.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα