Στην MG ο σχεδιαστής της Bugatti Veyron

O Jozef Kaban, ο άνθρωπος που μας έδωσε μοντέλα όπως η Bugatti Veyron, αλλά και μοντέλα των BMW και Rolls Royce, αλλάζει στρατόπεδο και περνά στις τάξεις της MG.

Η MG επιβεβαίωσε ότι ο Jozef Kaban προσχώρησε στην εταιρεία, αποδεχόμενος το ρόλο του Vice President στο παγκόσμιο κέντρο σχεδιασμού της εταιρείας.
Ο

Kaban θα έχει συγκεκριμένη ευθύνη για την ανάπτυξη της παγκόσμιας σχεδιαστικής γλώσσας των μοντέλων της MG και έρχεται να ενταχθεί στην εταιρεία σε μια ιδιαίτερη και πολύ συναρπαστική στιγμή, καθώς η MG γιορτάζει την 100η επέτειό της. Αργότερα μέσα στη χρονιά θα παρουσιάσει στην Ευρωπαϊκή αγορά και το αμιγώς ηλεκτρικό roadster υψηλών επιδόσεων Cyberster.

Ο Kaban, απόφοιτος της διάσημης Βασιλικής Ακαδημίας Τέχνης στο Λονδίνο, είναι ένας παγκοσμίου φήμης σχεδιαστής που έχει διευθύνει το σχεδιασμό για μερικές από τις κορυφαίες μάρκες της αυτοκινητοβιομηχανίας, όπως η BMW, η Skoda και η Rolls-Royce. Ανάμεσα στις καλύτερες “στιγμές” του, είναι και η σχεδίαση του hypercar Bugatti Veyron, ενώ αξίζει να σημειωθεί πως ο Kaban πριν από αυτό, υπήρξε επικεφαλής εξωτερικής σχεδίασης για τα μοντέλα της Audi και το coupe Audi A5, φέρει την “υπογραφή” του.

The post Στην MG ο σχεδιαστής της Bugatti Veyron appeared first on trcoff.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα