Eurovision 2024 – Ζερόμ Καλούτα: “Έχουμε εξοικειωθεί, δεν είμαστε σαν τους ημιτελικούς”

“Το κούρδισμα είναι αδιανόητο! Βλέπεις ανθρώπους που είναι μυρμήγκια και η σκηνή της Eurovision αλλάζει σε λιγότερο από ένα λεπτό”.

Πανέτοιμοι για τον αποψινό τελικό της Eurovision 2024 δηλώνουν ο Ζερόμ Καλούτα και ο Θαμάσης Αλευράς στην κάμερα της εκπομπής «Δύο στις 10» το Σάββατο. Μάλιστα, οι δυο παρουσιαστές για την Ελλάδα του μουσικού ευρωπαϊκού διαγωνισμού εξήγησαν πως ζουν αυτή την εμπειρία αλλά και τι τους λείπει ίσως στο booth.

Ειδικότερα,

ο Θανάσης Αλευράς σημείωσε χαρακτηριστικά πως «εμένα αυτό που λίγο μου λείπει είναι το εξής. Ενώ είμαστε σε απόσταση αναπνοής από την αρένα, δεν παίρνω τον παλμό από αυτήν. Δηλαδή θα ήθελα να μπορούσα να είμαι και κάτω. Εγώ δεν έχω βρεθεί σε τέτοια σκηνή και εδώ είναι ένα μάθημα και παραγωγής και οργάνωσης και τηλεόρασης. Είμαι πολύ χαρούμενος που μου δόθηκε αυτή η ευκαιρία να το ζήσω. Δεν ξέρω αν θα είμαι χαρούμενος όταν θα γυρίσω στην χώρα και αν θα το συναντήσω ξανά».

«Είναι ένα μάθημα για όλους μας. Από επιστάτη και τον ταξιθέτη έως τον καλλιτέχνη, τον συνθέτη, τον φωτιστή, τον ηχολήπτη. Πρέπει όλοι να έρθουν, έστω για μια φορά στη ζωή τους, να δουν αυτή την παραγωγή γιατί αυτό που βλέπουν στην τηλεόραση είναι το 1/20».

«Το κούρδισμα είναι αδιανόητο! Βλέπεις ανθρώπους που είναι μυρμήγκια και η σκηνή αλλάζει σε λιγότερο από ένα λεπτό» συμπλήρωσε ακόμα, με τη σειρά του, ο Ζερόμ Καλούτα για την Eurovision 2024 στην κάμερα της ψυχαγωγικής εκπομπής της δημόσιας τηλεόρασης.

«Πιστεύω ότι έχουμε εξοικειωθεί, δεν είμαστε σαν την Πέμπτη ή την πρώτη φορά. Απαιτείται όμως παραπάνω ή ίδια ενέργεια, δηλαδή δεν είναι κάτι λιγότερο ο τελικός από αυτό που πρέπει να κάνουμε, γιατί σε μια μέρα καλούμαστε να ξαναπεριγράψουμε και να ξαναπαρουσιάσουμε με λόγια φρέσκα, πληροφορίες που ίσως δεν δώσαμε στους ανθρώπους την πρώτη φορά στους ανθρώπους για να ξέρουν ποιος είναι ο καλλιτέχνης που βλέπουν».

Πηγή: zappit.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα