Λατινοπούλου υπέρ Σεφερλή: «Ανθυποπερσόνες όπως η Ακρίτα καταστρέφουν ζωές επειδή δεν τολμούν να δουν τα τεράστια προβλήματα της δικής τους ζωής» (vid)

Μετά το ντόρο που δημιουργήθηκε γύρω από τον Μάρκο Σεφερλή και το Super Mammy του ANT1, η δικηγόρος από την Θεσσαλονίκη υπερασπίστηκε τον γνωστό κωμικό, λέγοντας πως αυτοί που τον κρίνουν είναι άεργοι, επαγγελματιών ακτιβιστών που μισούν την παραδοσιακή οικογένεια και δεν βλέπουν το προσωπικό τους ναυάγιο όπως χαρακτηριστικά είπε.

Μάλιστα συνεχίζοντας τόνισε πως αν φτάσουμε

στο σημείο να καταδικάσουμε και να απαγορεύσουμε την σάτιρα, δεν είμαστε ελεύθεροι, όμως κάπου εδώ δημιουργείται ένα ερώτημα.

Όπως λέει χαρακτηριστικά στο βίντεο στο Facebook η Αφροδίτη Λατινοπούλου: «Επειδή λέει δύο τρία αστεία του δεν άρεσαν σε κάποιους έφινε ο κακός χαμός, η ΛΟΑΤΚΙ κοινότητα, αλλά και διάφορες ανθυποπερσόνες όπως η κυρία Ακρίτα έσπευσαν να καταδικάσουν τη σάτιρα και το χιούμορ του Μάρκου Σεφερλή ως σύγχρονοι ιεροεξεταστές. Πρόκειται για άτομα που διψούν να καταστρέφουν ζωές ακριβώς επειδή δεν τολμούν να δουν τα τεράστια προβλήματα της δικής τους ζωής»

Keywords
Τυχαία Θέματα
Λατινοπούλου, Σεφερλή, Ανθυποπερσόνες, Ακρίτα,latinopoulou, seferli, anthypopersones, akrita