Σε κρίσιμη κατάσταση ο 5χρονος που τραυματίστηκε σε τροχαίο στην Πειραιώς – Στον εισαγγελέα ο οδηγός

Σε νοσοκομεία της Αττικής νοσηλεύονται οι πέντε τραυματίες από το τροχαίο ατύχημα που σημειώθηκε το βράδυ της Μεγάλης Τετάρτης στην Πειραιώς, στο ρεύμα προς Αθήνα, όταν ένα διερχόμενο αυτοκίνητο παρέσυρε οικογένεια -δύο ενήλικες γυναίκες και τρία ανήλικα παιδιά.

Συγκεκριμένα, τραυματίστηκαν δύο ενήλικες ημεδαπες, (53) και (33) ετών (μητέρα & κόρη) καθώς και τα τρία ανήλικα παιδιά της 33χρονης, με ηλικίες : 10, 8 και 5 ετών.

Ο πεντάχρονος νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση. Σύμφωνα με πληροφορίες οι γιατροί χαρακτηρίζουν

κρίσιμο το επόμενο 48ωρο για το παιδί που έχει υποστεί βαρύτατες κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις.

Ο πεντάχρονος μεταφέρθηκε αρχικά στο «Τζάνειο» όπου διασωληνώθηκε και από εκεί διακομίστηκε στο νοσοκομείο Παίδων «Η Αγία Σοφία».

Τα δύο άλλα παιδιά διακομίστηκαν με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο «Αγία Σοφία», όπου και διαπιστώθηκε ο ελαφρύς τραυματισμός τους. Νοσηλεύονται σε χειρουργική κλινική και η κατάσταση της υγείας τους είναι εκτός κινδύνου.

Οι δύο γυναίκες μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο Έρρυθμός Σταυρός. Φέρουν κατάγματα, γόνατος και κνήμης και η κατάσταση της υγείας τους είναι εκτός κινδύνου.



Στον εισαγγελέα ο οδηγός

Σε εξέλιξη είναι η έρευνα της ΕΛΑΣ για το τροχαίο ατύχημα που σημειώθηκε χθες το βράδυ στην οδό Πειραιώς, όπου 26χρονος οδηγός ΙΧ παρέσυρε και τραυμάτισε δυο γυναίκες, 53 και 33 ετών, μητέρα και κόρη αντίστοιχα, και τα τρία παιδιά της 33χρονης, δύο αγόρια 10 και 5 ετών και ένα κορίτσι 8 ετών.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο 26χρονος οδηγός στην κατάθεση του υποστήριξε ότι τα άτομα εμφανίστηκαν ξαφνικά μπροστά του, ενώ αναμένονται και τα αποτελέσματα των αιματολογικών εξετάσεων στις οποίες υποβλήθηκε προκειμένου να διαπιστωθεί αν ήταν υπό την επήρεια αλκοόλ ή άλλων ουσιών.

Παράλληλα η Τροχαία Πειραιά, που έχει αναλάβει την προανάκριση της υπόθεσης, παίρνει καταθέσεις και από άλλους μάρτυρες προκειμένου να διαπιστωθούν οι συνθήκες του ατυχήματος.

Σημειώνεται ότι ο οδηγός του οχήματος συνελήφθη και αναμένεται εντός της ημέρας να μεταφερθεί ενώπιον του Εισαγγελέα Πειραιά.

Αναφορικά με την κατάσταση των τραυματιών, σύμφωνα με το Υπουργείο Υγείας, το 5χρονο αγοράκι διακομίστηκε αρχικά στο Τζάνειο νοσοκομείο όπου διασωληνώθηκε και διακομίστηκε στη συνέχεια στο Παίδων Αγ. Σοφία.

Νοσηλεύεται στη ΜΕΘ σε κρίσιμη κατάσταση. Τα αδέλφια του, ένα αγόρι 10 ετων και ένα κορίτσι 8 ετών μεταφέρθηκαν με το ΕΚΑΒ στο Παίδων Αγ. Σοφία όπου διαπιστώθηκε ο ελαφρύς τραυματισμό τους. Νοσηλεύονται σε χειρουργική κλινική και είναι εκτός κινδύνου.

Η 53χρονη και η 33χρονη νοσηλεύονται εκτός κινδύνου στο νοσοκομείο Ερυθρός με κατάγματα γόνατος και κνήμης αντίστοιχα.

Keywords
Τυχαία Θέματα
5χρονος, Πειραιώς –,5chronos, peiraios –