Σοφία Αρβανίτη: “Δεν βγάζουν όλοι οι τραγουδιστές το ψωμί τους με τον ίδιο τρόπο”

“Μας έκαναν προτάσεις για αποκαλυπτικές φωτογραφήσεις. Υπήρξε και χρηματική πρόταση. Πολλές τραγουδίστριες το έκαναν τότε”.

Συνέντευξη στην κάμερα του «I Love ΣουΚού» και τη δημοσιογράφο Νάντια Ρηγάτου έδωσε η Σοφία Αρβανίτη. Με αφορμή τη συνεργασία της με τη Μπέσσυ Αργυράκη, η γνωστή τραγουδίστρια αποκαλύπτει τις προτάσεις που της έγιναν στο ξεκίνημα της καριέρας της, ενώ σχολιάζει για ακόμη μια φορά τη συμμετοχή της Μαρίνας

Σάττι στη Eurovision.

«Θυμάμαι ότι μας πρότειναν τότε κάποιες συνεργασίες με περιοδικά, για να κάνουμε αποκαλυπτικές φωτογραφήσεις αλλά το απέφυγα. Υπήρξε και πρόταση με χρήματα. Έκαναν πολλοί καλλιτέχνες – κυρίως γυναίκες – φωτογραφήσεις τέτοιες», δηλώνει η Σοφία Αρβανίτη.

«Πιστεύω ότι η Μαρίνα Σάττι αδίκησε τον εαυτό της με αυτή την επιλογή. Παρ’ όλα αυτά, της εύχομαι καλή επιτυχία, γιατί το αξίζει, έχει τρομακτικές δυνατότητες. Μου έχει τύχει κι εμένα να χρειαστεί να τραγουδήσω άρρωστη και εκτέθηκα, δεν είχα καθόλου φωνή. Ήταν μία τραυματική εμπειρία», απαντά η τραγουδίστρια σε σχετική ερώτηση της δημοσιογράφου.

«Οι εμφανίσεις των καλλιτεχνών δεν έχουν όλες την ίδια τύχη, δεν βγάζουν όλοι οι τραγουδιστές το ψωμί τους με τον ίδιο τρόπο. Είναι πολλές οι πηγές. Μια αλήθεια είπα εγώ, δεν είπα κάτι για να σοκάρω κανέναν», επισημαίνει η Σοφία Αρβανίτη για τα πρόσφατα δημόσια σχόλιά της σχετικά με τις κρατικές επιχορηγήσεις που λαμβάνουν κάθε χρόνο ορισμένοι συνάδελφοί της.

«Μου είχαν προτείνει να κάνω διαφήμιση για σαμπουάν. Επειδή τους άρεσαν τα μαλλιά μου, θεώρησαν ότι θα πουλήσουν καλύτερα το προϊόν τους. Δεν το έκανα. Δεν ξέρω αν έκανα καλά ή όχι», αποκαλύπτει σε άλλο σημείο της συνέντευξης η Σοφία Αρβανίτη.

Πηγή: zappit.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα