Συγκινεί η Ελισάβετ Μουτάφη για την απώλεια του πατέρα της: “Δεν μπορώ να το πιστέψω ακόμα, είναι σοκαριστικό”

“Ξυπνάω το βράδυ, λέω “δεν είναι εδώ, πως γίνεται;” και δεν το πιστεύω” εξομολογήθηκε η Ελισάβετ Μουτάφη.

Η Ελισάβετ Μουτάφη βρέθηκε στον καναπέ της εκπομπής «I love Σου Κου» για να συνομιλήσει με την Μπέττυ Μαγγίρα και τον Δημήτρη Μακαλιά, το πρωινό του Σαββάτου, στον ΑΝΤ1. Μέσα σε όλα, μάλιστα, η δημοφιλής ηθοποιός μίλησε από καρδιάς για την δύσκολη διαχείριση στην απώλεια αγαπημένων της προσώπων, όπως ο πατέρας και το βαφτιστήρι

της.

Πιο συγκεκριμένα, η Ελισάβετ Μουτάφη εξομολογήθηκε πως «δεν πιστεύω ότι εξοικειωνόμαστε ποτέ με το κομμάτι της απώλειας. Πιστεύω ότι ζούμε με αυτό και πάντα γυρνάει, πάντα έρχεται, πάντα υπάρχει η εικόνα. Δεν μιλάω για όνειρα, μιλάω για την εικόνα. Εμένα και το βαφτιστήρα μου και ο πατέρας μου είναι μαζί μου».

«Κατ’ αρχάς ο ένας είναι στο dna μου, έτσι κι αλλιώς. Είναι κάτι πολύ σημαντικό που είναι μέσα στο dna μου, βιολογικά. Ο μικρός είναι πάντα μαζί μου, είναι εκεί και το ξέρω. Δηλαδή είναι μαζί σου, μαθαίνεις να ζεις μ’ αυτό. Δεν θεωρώ ότι το ξεπερνάς ποτέ. Η απώλεια αλλάζει τη ζωή σου. Πρώτα συνέβη με τον μικρό οπότε αμέσως αλλάζει ο τρόπος που βλέπεις τα πράγματα, είστε γονείς και ξέρετε».

«Ο πατέρας μου ξέρω ότι δεν υπάρχει, εννοώ πως δεν τον βλέπω σωματικά τουλάχιστον αλλά ακόμα μιλάω στον ενεστώτα για εκείνον. Ξυπνάω το βράδυ και λέω «δεν είναι εδώ, πως γίνεται;». Δεν το πιστεύω, δεν μπορώ να το πιστέψω ακόμα. Συνέχεια νιώθω να είναι δίπλα μου. Το γεγονός και η φράση «πέθανε ο μπαμπάς μου» είναι σοκαριστικό, ακόμα και κοινωνικά που το σκέφτομαι και το ακούω. Πάντα όμως είναι μαζί μου και δεν το λέω δραματικά αυτό, είναι εκεί» συμπλήρωσε, εν συνεχεία, η Ελισάβετ Μουτάφη στη νέα τηλεοπτική της συνέντευξη στο μαγκαζίνο του ΑΝΤ1.

Πηγή: zappit.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα
Συγκινεί, Ελισάβετ Μουτάφη, “Δεν,sygkinei, elisavet moutafi, “den