Κόλαφος ο Κώστας Τσουρός για Αλευρά – Καλούτα: “Ήταν κάθε ατάκα και λάθος, ρεζιλεύουν τον θεσμό”

“Σε έβαλε μια δημόσια τηλεόραση να επιτελέσεις αυτόν τον ρόλο… κάτσε διάβασε και μάθε τα πάντα για να είσαι έτοιμος” τόνισε ο Κώστας Τσουρός.

Με την Eurovision και του Έλληνες παρουσιαστές της, Θανάση Αλευρά και Ζερόμ Καλούτα ασχολήθηκε ο Κώστας Τσουρός με την τηλεοπτική του παρέα, το μεσημέρι του Σαββάτου, στον αέρα της εκπομπής «Ακόμα δεν είδες τίποτα» στο Μεγάλο Κανάλι. Μάλιστα, ο παρουσιαστής δεν έκρυψε την προσωπική του απογοήτευση για τον τρόπο με τον οποίο και μετέδωσε το ανδρικό δίδυμο

τους δυο ημιτελικούς του μουσικού ευρωπαϊκού διαγωνισμού.

Πιο συγκεκριμένα, ο Κώστας Τσουρός τόνισε αρχικά πως «πολλές φορές σε ζωντανά προγράμματα μπορεί να κάνεις λάθη, δεν το συζητάμε. Μπορεί εν τη ρύμη του λόγου να συμβεί και εμείς εδώ πέρα μπορεί να κάνουμε λάθη. Το θέμα όμως είναι άντε ένα λάθος, άντε δύο… εδώ, παιδιά, ήταν κάθε ατάκα και λάθος».

«Για μένα πολύ σημαντικό είναι ότι άνθρωποι που βρίσκονται σε αυτές τις θέσεις πρέπει να έχουν τηλεοπτική εμπειρία ή ραδιοφωνική εμπειρία για να μπορούν να διαχειριστούν ένα ζωντανό πρόγραμμα. Είναι πολύ δύσκολο να διαχειριστείς τόσες ώρες στον αέρα, ζωντανά, κάνοντας αυτό που πρέπει. Δηλαδή ο Γιώργος Καπουτζίδης, για παράδειγμα, ήταν από τους καλύτερους. Είχε παρουσιάσει εκπομπές και ήξερε πως να χειριστεί τον τηλεοπτικό χρόνο. Η Μαρία Κοζάκου, από την άλλη,είναι χρόνια στο ραδιόφωνο και ξέρει πως να διαχειριστεί την ζωντανή ροή μιας εκπομπής. Εδώ δυστυχώς ο Θανάσης Αλευράς και ο Ζερόμ Καλούτα φαίνεται ότι δεν είχαν καμία εμπειρία τέτοια».

«Και δεν έχεις την εμπειρία, κάτσε όμως διάβασε και μάθε τα πάντα για να είσαι έτοιμος να αντιμετωπίσεις το οτιδήποτε. Δείξε ότι «εγώ, παιδιά, σέβομαι τον ρόλο τον οποίο με έβαλαν να επιτελέσω». Γιατί σε έβαλε μια δημόσια τηλεόραση να επιτελέσεις αυτόν τον ρόλο και πας σε έναν διαγωνισμό τραγουδιού, που τον βλέπουμε μέσα από την EBU και την ΕΡΤ και ουσιαστικά, τουλάχιστον στους ανθρώπους που σε βλέπουν, ρεζιλεύεις αυτόν τον θεσμό» συμπλήρωσε, ακόμα, ο Κώστας Τσουρός στον αέρα της εκπομπής του Μεγάλου Καναλιού.

Πηγή: zappit.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα
Κόλαφος, Κώστας Τσουρός, Αλευρά – Καλούτα, “Ήταν,kolafos, kostas tsouros, alevra – kalouta, “itan