Η Αλ Ιτιχάντ εάν δεν πάρει τον Σαλάχ θα επιχειρήσει να χαλάσει τον κόσμο με μυθικό "μπαμ" από την Αγγλία

09:41 3/5/2024 - Πηγή: Contra

Η Αλ Ιτιχάντ και γενικότερα το ποδόσφαιρο της Σαουδικής Αραβίας έχει θέσει ως στόχο την απόκτηση του Μοχάμεντ Σαλάχ. Οι Σαουδάραβες -όπως συνηθίζουν- είναι διαθέσιμοι να πληρώσουν πολλά χρήματα τον Αιγύπτιο, ωστόχο μέχρι στιγμής τουλάχιστον δεν έχουν καταφέρει να τον πάρουν από την Λίβερπουλ.

Σύμφωνα με τον ρεπόρτερ, Ρούντι Γκαλέτι πάντως η Αλ Ιτιχάντ έχει αρχίσει να αναπτύσσει το plan b της συγκεκριμένης υπόθεσης. Δηλαδή σε περίπτωση που ο Σαλάχ δεν συμφωνήσει να μετακομίσει στην Σαουδική Αραβία να υπάρχει μία

εξίσου δυνατή λύση που θα προκαλέσει θόρυβο.

Τραβηγμένο το σενάριο, αλλά όπως αναφέρει ο Γκαλέτι η Αλ Ιτιχάντ εξετάζει τα δεδομένα για τον Σον της Τότεναμ. Το συμβόλαιο του 31χρονου επιθετικού, αρχηγού των Λονδρέζων εκπνέει το 2025 και υπάρχει η αίσθηση ότι ο Κορεάτης θα σκεφτεί σοβαρά το ενδεχόμενο να ζήσει μια νέα ποδοσφαιρική περιπέτεια.

Θυμίζουμε πως ο Σον βρίσκεται ήδη πάρα πολλά χρόνια στο Νησί, καθώς η Τότεναμ τον είχε αγοράσει από την Λεβερκούζεν το '15 αντί 30.000.000 ευρώ. Στο παρελθόν τ' όνομά του έχει συνδεθεί με κορυφαίους ευρωπαϊκούς συλλόγους, όμως ποτέ μέχρι στιγμής δεν "έκατσε" η φυγή του από την ομάδα του Ποστέκογλου.

Διαβάστε επίσης

Η πρώτη μεταγραφή του Άρνε Σλοτ επί εποχής του στο Άνφιλντ

Γιατί οι προπονητές ρίχνουν άκυρο στην Μπάγερν Μονάχου

Keywords
Τυχαία Θέματα
Αλ Ιτιχάντ, Σαλάχ, Αγγλία,al itichant, salach, anglia