Ο Γκουαρντιόλα απάντησε στην σκληρή κριτική, όμως στην συνέχεια δέχθηκε καίριο χτύπημα περί παραβάσεων...

15:22 14/5/2024 - Πηγή: Contra

Η Μάντσεστερ Σίτι κρατά στα χέρια της το πρωτάθλημα και την επίτευξη ενός απίστευτου επιτεύγματος, όμως η πλειοψηφία της κοινής γνώμης δεν πρόκειται να αναγνωρίσει τίποτα.

Η πραγματικότητα είναι πως οι περισσότεροι φίλαθλοι στην Αγγλία θα προτιμούσαν να δουν την Άρσεναλ πρωταθλήτρια λόγω του όμορφου θεάματος που παράγει και την θεαματικής της βελτίωσης που "ζητά" μία επιβράβευση. Αντιθέτως, Η Μάντσεστερ Σίτι είναι το φαβορί, μετρά ήδη 3 διαδοχικές κατακτήσεις και επίσης η οικονομικής της υπεροχή την έχει καταστήσει απωθητική για ορισμένους φιλάθλους.

Ο Πεπ

Γκουαρντιόλα λοιπόν θέλησε να απαντήσει σε αυτή την κριτική -ειδικά αυτή που ασκείται στα social media- λέγοντας: "Καμία ομάδα δεν έχει κατακτήσει τέσσερις συνεχόμενους τίτλους στην Premier League, αυτό αποδεικνύει το πόσο δύσκολο είναι!".

"Διαφορετικά η Λίβερπουλ τη δεκαετία του '80, ο Σερ Άλεξ Φέργκιουσον τη δεκαετία του '90, η Τσέλσι με τον Ρομάν Αμπράμοβιτς και τον Ζοζέ Μουρίνιο θα είχαν κάνει σπουδαία πράγματα, η Άρσεναλ με τον Βενγκέρ... θα το είχαν κάνει".

"Δεν το έχουν κάνει".

Μετά από αυτές τις δηλώσεις οι ίδιοι φίλαθλοι αντίτειναν πως εκείνες οι ομάδες δεν είχαν κατηγορηθεί για 115 παραβάσεις του Financial Fair Play και πως πλέον το παιχνίδι δεν παίζεται με ισότιμους όρους.

Η αλήθεια είναι πως η υπόθεση φαίνεται να καθυστερεί χαρακτηριστικά και είναι λογικό πως μέχρι να αποφανθεί η δικαιοσύνη αυτές οι κατηγορίες θα υποβαθμίζουν, θα υπονομεύουν την αξία των επιτυχιών της Σίτι για αρκετό κόσμο.

Διαβάστε περισσότερα

Πήγε τελικό Champions League και εντυπωσιάζει, όμως έμεινε εκτός Euro, διχασμός στην Γερμανία

Και όμως ο Χάρι Κέιν θέλει Τούχελ, το δικό του "στρατόπεδο" επιθυμεί την παραμονή, δεν προκύπτουν εναλλακτικές

Keywords
Τυχαία Θέματα
Γκουαρντιόλα,gkouarntiola