Η Σίτι εξετάζει τον αντικαταστάτη του Ντε Μπρούινε, αλλά κοστίζει πολλά, δεν είναι σίγουρη η ανανέωση του Βέλγου σταρ

10:42 14/5/2024 - Πηγή: Contra

Η Μάντσεστερ Σίτι και ο Πεπ Γκουαρντιόλα αντιλαμβάνονται πως προκειμένου ένας σύλλογος να πετυχαίνει και μάλιστα να το καταφέρνει με συνέπεια, τότε είναι απαραίτητη η διαρκής ανανέωση του ρόστερ ανά τα χρόνια. Αυτός είναι ένας απαράβατος κανόνας για την ομάδα του Μάντσεστερ και αν αναλογιστεί κανείς τα τρόπαια που κατακτήθηκαν από κοινοί, τότε αυτός κρίνεται αποτελεσματικός.

'Όμως ο Κέβιν Ντε Μπρούινε δεν υπάγεται μόνο στην προαναφερθείσα περίπτωση, αλλά και σε μία άλλη, την ηλικία. Ο Βέλγος

σταρ θα κλείσει τα 33 του έτη στο καλοκαίρι και είναι επόμενο πως οι επιδόσεις δεν θα μπορούν για πάντα να βρίσκονται εκεί που μας έχει συνηθίσει ο σταρ της Σίτι, ενώ επίσης δεν θα είναι διαθέσιμος σε όλα τα παιχνίδια διότι θα υπάρχει κίνδυνος επιβάρυνσης.

Για αυτόν ακριβώς τον λόγο οι "Πολίτες έχουν εντοπίσει ήδη τον αντικαταστάτη του, οποίος όμως κοστίζει πολλά χρήματα. Ο Φλόριαν Βίρτς της Λεβερκούζεν μπορεί να είναι μία δύσκολη περίπτωση, αλλά όσον αφορά την ποιότητα και την εξελιξιμότητα του σαν παίκτης ο 21χρονος μπορεί να κάνει την διαφορά στην Premier League. Βέβαια, όπως είναι λογικό, η Λεβερκούζεν δεν επιθυμεί να τον παραχωρήσει και μάλιστα ο ίδιος Γερμανός παραμείνει προσηλωμένος στο project της ομάδας από την Bundesliga. Παρόλα αυτά μία καλή πρόταση παραπάνω από 100 εκατομμύρια μπορεί να άλλαζε τα δεδομένα και φυσικά ο αγγλικός σύλλογος έχει την οικονομική δυνατότητα να το πράξει.

Όσον αναφορά τον Ντε Μπρούινε, δεν είναι σίγουρο πως θα δεχθεί πρόταση ανανέωσης. Αντίθέτως, μία πρόταση ικανοποιητική -ειδικά από την Σαουδική Αραβία που έχει δείξει ενδιαφέρον- θα μπορούσε να πείσει την διοίκηση να τον παραχωρήσει. Μάλιστα ομάδες όπως οι Αλ Νασρ και Αλ Ιτιχάντ φέρονται έτοιμες να καταθέσουν πρόταση ύψους 60-70 εκατομμυρίων, χρήματα που θα μπορούσαν να ενισχύσουν περαιτέρω την προσπάθεια για την υπογραφή του Βίρτς, ο οποίος φυσικά έχει πολλούς μνηστήρες.

Διαβάστε περισσότερα

Απίστευτο! Παίκτης στην Ρουμανία έβαζε να αγωνίζεται στην θέση του ο δίδυμος αδελφός του

220 εκατομμύρια το μπάτζετ για την νέα Λίβερπουλ του Σλοτ, τα δύο μεγάλα ερωτήματα και οι ακριβοί αντικαταστάτες

Keywords
Τυχαία Θέματα