Ο Σουάρες είχε αποκαλέσει ανόητο τον Νούνιες, τα πολλά εκατομμύρια της μεταγραφής δεν έχουν δικαιολογηθεί ακόμη

12:52 13/5/2024 - Πηγή: Contra

Ο Ντάργουιν Νούνιες δεν βρίσκεται στην καλύτερη κατάσταση τον τελευταίο καιρό, αφού δεν έχει παραβιάσει τα αντίπαλα δίχτυα στους τελευταίους 7 αγώνες και εύλογα η κριτική προς το πρόσωπό του έχει αυξηθεί, όμως δεν είναι η πρώτη φορά. Έχουν υπάρξει και άλλες στιγμές οι οποίες ήταν ιδιαίτερα δύσκολες για τον επιθετικό των "Κόκκινων" και ο ίδιος έκανε μία αποκάλυψη.

Τα χρήματα της μεταγραφής του από την Μπενφίκα (85 εκατ.) δημιούργησαν προσδοκίες, ωστόσο ο Ουρουγουανός στράικερ της Λίβερπουλ δεν έχει καταφέρει μέχρι στιγμής να τα δικαιολογήσει στο απόλυτο και πλέον ο ίδιος

-ειδικά μετά την βαθμολογική πτώση της ομάδας- βρίσκεται στο "μάτι του κυκλώνα".

Ο παίκτης του Κλοπ θα κληθεί να ξεπεράσει αυτές τις δυσκολίες και -με βάση τα όσα αποκάλυψε- του παρέχεται ψυχολογική και όχι μόνο υποστήριξη από έναν συμπατριώτη του με τον οποίο μοιράζονται κοινές "κόκκινες" ρίζες. Ο Λουίς Σουάρες έχει μία πολύ στενή σχέση με τον Νούνιες και προσπαθεί να τον συμβουλεύει, ειδικά σε περιπτώσεις σαν τις τωρινές. Μάλιστα ο φορ της Λίβερπουλ ισχυρίστηκε πως ο πρώην επιθετικός της Μπαρτσελόνα τον είχε αποκαλέσει ανόητο όταν στο ντεμπούτο του με την κόκκινη φανέλα ο Νούνιες αποβλήθηκε επειδή έχασε την ψυχραιμία του σε μία αψιμαχία με έναν αντίπαλο.

"Εκτός γηπέδου, έχουμε πολύ καλό δεσμό, τον ακολουθώ πάντα γιατί ο Λουίς είναι είδωλο για μένα και με συμβουλεύει επίσης πολύ", δήλωσε ο Νούνιεζ.

"Για παράδειγμα, τη στιγμή που συνέβη το θέμα με το χτύπημα στο κεφάλι [εναντίον της Κρίσταλ Πάλας], ο Λουίς ήταν ο πρώτος που μου έγραψε.

"Ανόητε, μην το κάνεις αυτό, ένας άλλος ανόητος σου μιλάει και το έχει κάνει χίλιες φορές", μου είπε. Με τον Λουίς, δημιουργήσαμε έναν πολύ ωραίο δεσμό".

Φαίνεται πως οι συμβουλές είχαν μία θετική επίδραση στον παίκτη διότι η βελτίωση σε σχέση με την περυσινή χρονιά είναι εμφανής. Βέβαια, σε έναν σύλλογο όπως η Λίβερπουλ τα περιθώρια είναι περιορισμένα. Αξίζει να αναφερθεί πως το όνομά του έχει συνδεθεί με την Μπαρτσελόνα και μάλιστα ο ίδιος πρόσφατα διέγραψε φωτογραφίες σχετικές με την ομάδα του από τα social media, γεγονός που μπορεί να ερμηνευτεί ποικιλοτρόπως...

Διαβάστε περισσότερα

Η Άρσεναλ του Αρτέτα δεν φοβήθηκε τους Big-6 και ξεπέρασε σε νίκες τους "Invincibles" του Βενγκέρ

Απίστευτο! Παίκτης στην Ρουμανία έβαζε να αγωνίζεται στην θέση του ο δίδυμος αδελφός του

Keywords
Τυχαία Θέματα