Τεν Χαχ: Όσοι ζητούν την απόλυση του δεν γνωρίζουν από ποδόσφαιρο σύμφωνα με τον ίδιο, υπάρχουν και υπομονετικοί φίλαθλοι

14:43 12/5/2024 - Πηγή: Contra

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ διανύει μία κάκιστη σεζόν, καθώς βρίσκεται στην 8η θέση της βαθμολογίας στην Premier League, πίσω μάλιστα από την εξίσου κάκιστη Τσέλσι... Παρόλα αυτά το κεφάλαιο Τεν Χαχ είναι ακόμη θολό και ο ίδιος το εκμεταλλεύεται απαντώντας στην σκληρή κριτική που του ασκείται.

Στο αίτημα μερίδας οπαδών για απόλυση ο ίδιος απάντησε: «Βλέπω κάποια σχόλια... είτε δεν έχουν καμία γνώση του ποδοσφαίρου είτε δεν έχουν καμία γνώση για τη διοίκηση μιας ποδοσφαιρικής ομάδας».

«Νομίζω ότι υπάρχουν πολλοί άνθρωποι που βλέπουν τα προβλήματα και κάνουν υπομονή», δήλωσε ο Τεν Χαχ.

Ο Υπεύθυνος του αγωνιστικού τμήματος, Τζιμ Ράντκλιφ δεν έχει προβεί σε κάποια ενέργεια μέχρι σήμερα αναφορικά με το τι μέλλει γενέσθαι στο τιμόνι του συλλόγου. Πράγματι οι φίλαθλοι της ομάδας έχουν διχαστεί και η πόλωση δεν είναι καθόλου ευεργετική για το κλίμα εντός αποδυτηρίων.

Μένει να φανεί αν η εκκωφαντική σιωπή από μεριάς της διοίκησης υποδηλώνει πως υπάρχει στήριξη ακόμη στον προπονητή ή αν απλώς στόχος είναι να κλείσει επίσημα η χρονιά και να γίνει τότε ο τελικός απολογισμός.

Διάβασε περισσότερα

Πέρασε μίσος χρόνος και μετά από 7 τραυματισμούς ο άλλοτε καλύτερος μπακ της Premier League δήλωσε παρόν

Τόσα χρήματα σώζει η Παρί μετα από το "αντίο" του Εμπαπέ

Keywords
Τυχαία Θέματα